Aktywne Wpisy
muchatse +139
Wraczek +125
Zawsze mnie śmieszy jak Góówner wrzuca jakiś film bądź artykuł z żółtymi napisami gdzie mowa o trudnej sytuacji Ukraińców w danym rejonie i czeka jak ktoś poklepie go po plecach.
Albo że Ukraińcy nie chcą pokoju bo nie zgadzają się na kacapskie warunki xD.
@Grooveer rozumiem że jak ktoś wbije ci na chatę, przywłaszczy kosztowności, nasra w kuchni i zajmie jeden pokój to będziesz skory negocjować z nim dostęp do kibla?. Piękna
Albo że Ukraińcy nie chcą pokoju bo nie zgadzają się na kacapskie warunki xD.
@Grooveer rozumiem że jak ktoś wbije ci na chatę, przywłaszczy kosztowności, nasra w kuchni i zajmie jeden pokój to będziesz skory negocjować z nim dostęp do kibla?. Piękna
https://www.facebook.com/grzegorzmichalbraun/?fref=ts
Można było się spodziewać.
EDIT: Ale myślę, że warto obejrzeć, bo może się przekonamy czemu się zmieniła. Jeśli będą mówić o Braunie bez obecności Brauna to znaczy, że to było zamierzone.
#braun #4konserwy
A tutaj miała być polityka międzynarodowa. Czyżby ktoś się skapł, że popełnił błąd?
Na fb ktoś pisze taki komentarz, ale ja nie wiem czy to jakieś trolle, czy na serio. Nie mam fb więc nie znam specyfiki tego portalu:
''Dzisiaj o 6 rano dzwonił do mnie Sławomir Marczewski, jeden z regionalnych koordynatorów kampanii wyborczej Grzegorza Brauna w wyborach prezydenckich 2015. Poinformował mnie, że są u niego służby specjalne, które dokonują przeszukania jego mieszkania w celu ujawnienia materiałów wybuchowych. Obecnie jego telefon