Aktywne Wpisy
kimikini +84
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k

Metodzik +237
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
![Metodzik - =====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Ro...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/457e27cfe62f3fc16baeb83344f87d01cfb6c638fca5db6f14c93805d97a32fc,w150h100.jpg?author=Metodzik&auth=ed2d530ba5ff1a8c87c634882cca66ff)

Co te śmieszki z #ing Pojechałem do ich oddziału żeby skorzystać z wpłatomatu/bankomatu. Chciałem wpłacić na swoje konto drobną sumę żeby mieć na przelew. Wsadziłem kartę, gotówkę i nagle prąd wysiadł, bankomat się wyłączył, było już po osiemnastej więc nikt z oddziału nie mógł mi pomóc, czekałem pół godziny aż bankomat się uruchomi (ciekawa sprawa program bankomatu był na Windows XP), wkońcu jakieś przebłyski, bankomat zaczyna dziwnie hałasować
-dźwięki łamania mojej karty
-grobowa cisza ([*] żegnaj karto)
Na wyświetlaczu wielki napis bankomat nieczynny czy jakoś tak. No nic pech. Potem w domu dzwonie do ING, przekierowanie nr 1 > przekierowanie nr 2 > przekierowanie nr 3 > nareszcie jestem w stanie wytłumaczyć całe zajście. Wszystko będzie dobrze trzeba tylko zablokować starą kartę - spoko, teraz muszę zamówić drugą dostanę ją za darmo tyle że w przeciągu 8 dni roboczych...
jeżeli zapłacę 50pln to w ciągu 3 dni. Coś jest chyba nie halo... w ich bankomacie ginie w okropnych cierpieniach moja karta, a ja żeby odzyskać ją w miarę przyzwoitym terminie muszę płacić ( ͡° ʖ̯ ͡°)? No tak nie bardzo bym powiedział. Rozumiem żeby była "stracona" z mojej winy. Dobrze w sumie że nie trzymam dużych sum na karcie, albo co gorsza nie miał właśnie na koncie wszystkich pieniędzy - jak wtedy przeżyć te 8dni bez karty. Do tego jeszcze zapomniałem wspomnieć o tym że pieniążki też mi pożarło i zaraz będę dzwonił drugi raz. Tak to ING super bank polecam, panie na telefonach bardzo miłe, a te w oddziałach bardzo ładne ;)
#banki #niewiemjaktootagowac