Ruchome schody są od tego, aby za ich pomocą wjeżdżać, albo zjeżdżać, a nie poruszać się jak po normalnych schodach. Mam gdzieś Wasze lewe, prawe, środkowe strony, to jak Wam bardzo się spieszy, kolejność puszczania i srania. Paszoł na normalne schody biegać, a nie cywilizowanych ludzi smyracie przebiegając ( ͡°ʖ̯͡°) maratończycy cholerni... #niepopularnaopinia #c-----------l #bekazpodludzi
@Niewierny_Mops: Schody ruchome powstały żeby się nie męczyć. Stosowane są dlatego, że nie trzeba czekać i mają dużo większą przepustowość niż windy. Po to są ruchome, żeby po nich nie chodzić. Pomysł że schody ruchome są po to, żeby oszczędzić czas na wchodzeniu jest kompletnie idiotyczny.
@czego_stoisz_na_torach: nazwa samochód sugeruje, że sam chodzi czyli jak najbardziej, wsiadam i on sam chodzi. Nazwa schody nie sugeruje, że masz na nich stać.
@Niewierny_Mops: A jak nie ma normalnych schodów? Wszędzie, wszyscy poruszają się po prawej stronie (nie mówię o UK, Australii, Japonii bo tam wszyscy poruszają się po lewej). Także nie wiem skąd ten kij w dupie, żeby się nie dostosować i ułatwić innym i sobie życie, ale lepiej być Januszem.
@Niewierny_Mops: Chłopie to że Ty raz w miesiącu jedziesz na zakupy z rodziną do większego miasta i jazda ruchomymi schodami to dla Ciebie wielka atrakcja to nie znaczy, że tak samo mają ludzie, którzy poruszają się nimi na codzień
MAM K---A NADZIEJĘ ŻE NIE POPEŁNIACIE TEGO BŁĘDU WIEŚNIAKI I WCHODZICIE PO SCHODACH. SCHODY JAK SAMA NAZWA MÓWI SŁUŻĄ DO SCHODZENIA, EHH CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY...
#niepopularnaopinia #c-----------l #bekazpodludzi
źródło: comment_JYwGJHaFhZiWF0ML1W6zseKNZ1rEffOR.jpg
Pobierzktoś kto stoi na schodach (ruchomych lub nie) i blokuje normalnych ludzi zasługuje na najgorsze
@list86: Nope, stanie na zwykłych schodach do niczego nie prowadzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
przestałem czytać.
zwierze nie człowiek
Komentarz usunięty przez moderatora
Widocznie jeszcze nie jesteś gotowy do życia w społeczeństwie.
@Dolan: Rozumiem, że wsiadasz do auta i czekasz aż sam pójdzie, bo to przecież SAMOCHÓD.
@czego_stoisz_na_torach: nazwa samochód sugeruje, że sam chodzi czyli jak najbardziej, wsiadam i on sam chodzi. Nazwa schody nie sugeruje, że masz na nich stać.
źródło: comment_BXhwhcnV8HzmTLOLjjv0PIWKCAmFDb7A.jpg
PobierzNie, otóz jesteś debilem.