Wpis z mikrobloga

Mircy pewna znajoma z którą nie mieliście kontaktu ponad 3 miesiące i ogólnie nie jesteście super ziomkami pisze do was że będzie w waszym mieście i jest koncert i chciałaby na niego iść "i w ogóle coś poimprezować na mieście". Laska ma chłopaka, też w nieswoim mieście i widuje się z nim raz-dwa razy na miesiąc, przynajmniej wcześniej tak było. I tu pojawia się pytanie o c--j jej chodzi? Bo ma tu parę koleżanek, wcześniej jak wpadała nie pisała do mnie nawet, z moim gustem muzycznym ten koncert też średnio fituje, jakoś nie kojarzę żeby dawniej na mnie leciała, ani nic takiego. Więc po co, dlaczego, o co chodzi?
#pytanie #rozowepaski trochę #podrywajzwykopem
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Neworeah: Wiem, że nie moja, tylko w ramach solidarności z niebieskimi bym mógł tego nie robić, a coraz bardziej mi się wydaje że o to jej chodzi( ͡° ʖ̯ ͡°) Nas to raczej nie odrzuca, ale to z kolei logikaniebieskichpaskow jest
  • Odpowiedz
@ToJaZdzich Jak nie znasz osobiście niebiesiego to w sumie luz. No chyba, że to typ, co zamiast wkurzać się na laskę, że nie umie nóg trzymać złącznych, to idzie wkopać facetowi. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz