@nadszyszkownik_kilkujadek: jeden śmieszkowy błąd i beznadziejna? Ten gif widze chyba dziesiąty raz, ale nigdy nie widziałem podobnego przypadku gdy grałem. Czasem silnik gry coś odwali, piłkarze pofruwają w powietrzu po kolizji, ale nic więcej, co by przeszkadzało w gameplayu.
@TymRazemNieBedeBordo: W tą grę nie da się grać na spokojnie. Jest już tak zautomatyzowana, zeschematyzowana i niedopracowana, że głowa boli. 95% akcji to jest zejście skrzydłowego do środka i próba dryblingu. I nie jestem noobem. Mam porównanie do udanej fifa 14 i gorszej 15. 16 to juz totalna padaka. Następnej edycji na pewno już nie kupię
@nadszyszkownik_kilkujadek: wierzę na słowo bo w 16 nie grałem. Aktualnie ogrywam sobie na singlu 15 i jest fajnie. ale nie chce recenzować tych gier, po prostu skupiam się na pozytywnych aspektach.
@TymRazemNieBedeBordo: JA prawie zawsze gram online w różnych trybach. Na singlu nie gram, choć czytałem , że w 16 na singlu też się nie da w to grać :) W 16 straciłeś kontrolę nad wydarzeniami na boisku. Bywają mecze gdzie podanie do najbliższego piłkarza stanowi trudność - taki jest handicap. A ja właśnie kupuje sobie Pes 16. Wiem, że do następnej edycji Pesa już niedługo, ale chce mi się po prostu
@nadszyszkownik_kilkujadek: pes 16 ma duża kontrolę, to jest fakt. Jak jesteś ograny to wymieniasz setki podań w środkowej strefie, wszystkie dochodzą, jak spieprzysz to twoja wina. Ale jest też automatyzm, jak ograsz to piłka chodzi jak po sznurku, pamiętam, jak po sezonie czy dwóch z Torino kumpel przyszedł i pograliśmy, on standardowo silną ekipą, ja jakimiś średniakami i dostał po dupce 6-0. Tak samo online, darmowy myclub jest bogactwem i czasem
W tą grę nie da się grać na spokojnie. Jest już tak zautomatyzowana, zeschematyzowana i niedopracowana, że głowa boli. 95% akcji to jest zejście skrzydłowego do środka i próba dryblingu.
Gurwa, tyle lat łudziłem się, że to naprawio. Straciłem nadzieję po zakupie FIFA 14.
@TymRazemNieBedeBordo: dokładnie, gram w Fify odkąd pamiętam, a od Fifa12 do fifa 16 mam już na Originie ponad 3000h i nigdy nie widziałem w żadnej fifie takiego lub podobnego błędu. Większość błędów z tych gifów jest z wersji beta lub z dem przedpremierowych. ( ͡°͜ʖ͡°)
@nadszyszkownik_kilkujadek: Przesiadlem się z fify w tym roku i już nigdy do tego gniota nie wrócę, pes ma moc, naprawdę da sie zajebiście zagrać różnymi schematami a nie oklepanymi skrzydłami jak w fifie. Ale też nie jest kolorowo, jak chcesz singla pograć to nawet nie zaczynaj grać podstawki tylko od razu zaopatrz się w jakiegoś gameplay patcha, komp jest cholernie schematyczny i bezbłędny na podstawce a bramkarze są tylko i wyłącznie
@Mald: pamiętam jak za zamierzchłych czasów PESa 2010 miałem blisko 600 godzin, wszystko offline. Co było najśmieszniejsze? w ciągu tych ponad 3 tysięcy meczy miałem 11 rzutów karnych xD
#fifa #fifa16 #gry #gif #heheszki
W 16 straciłeś kontrolę nad wydarzeniami na boisku. Bywają mecze gdzie podanie do najbliższego piłkarza stanowi trudność - taki jest handicap.
A ja właśnie kupuje sobie Pes 16. Wiem, że do następnej edycji Pesa już niedługo, ale chce mi się po prostu
Gurwa, tyle lat łudziłem się, że to naprawio.
Straciłem nadzieję po zakupie FIFA 14.
Ale też nie jest kolorowo, jak chcesz singla pograć to nawet nie zaczynaj grać podstawki tylko od razu zaopatrz się w jakiegoś gameplay patcha, komp jest cholernie schematyczny i bezbłędny na podstawce a bramkarze są tylko i wyłącznie