Wpis z mikrobloga

@TymRazemNieBedeBordo: JA prawie zawsze gram online w różnych trybach. Na singlu nie gram, choć czytałem , że w 16 na singlu też się nie da w to grać :)
W 16 straciłeś kontrolę nad wydarzeniami na boisku. Bywają mecze gdzie podanie do najbliższego piłkarza stanowi trudność - taki jest handicap.
A ja właśnie kupuje sobie Pes 16. Wiem, że do następnej edycji Pesa już niedługo, ale chce mi się po prostu
@nadszyszkownik_kilkujadek: pes 16 ma duża kontrolę, to jest fakt. Jak jesteś ograny to wymieniasz setki podań w środkowej strefie, wszystkie dochodzą, jak spieprzysz to twoja wina. Ale jest też automatyzm, jak ograsz to piłka chodzi jak po sznurku, pamiętam, jak po sezonie czy dwóch z Torino kumpel przyszedł i pograliśmy, on standardowo silną ekipą, ja jakimiś średniakami i dostał po dupce 6-0. Tak samo online, darmowy myclub jest bogactwem i czasem
@nadszyszkownik_kilkujadek: Przesiadlem się z fify w tym roku i już nigdy do tego gniota nie wrócę, pes ma moc, naprawdę da sie zajebiście zagrać różnymi schematami a nie oklepanymi skrzydłami jak w fifie.
Ale też nie jest kolorowo, jak chcesz singla pograć to nawet nie zaczynaj grać podstawki tylko od razu zaopatrz się w jakiegoś gameplay patcha, komp jest cholernie schematyczny i bezbłędny na podstawce a bramkarze są tylko i wyłącznie