Aktywne Wpisy

ItsyBitsyPajonk +30
źródło: punkt-weryfikacji-kotkow
Pobierz
KjatanSveisson +164
źródło: IMG_20250521_213917
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: punkt-weryfikacji-kotkow
Pobierz
źródło: IMG_20250521_213917
PobierzWykop.pl
Myślałem nad tym jak ludzie, którzy są po prostu brzydcy, mają rożne defekty twarzy, mają naprawdę ciężko w życiu, ludzie patrzą na nich z obrzydzeniem, ciężko im nawiązać kontakt z innymi, nie mają szans u płci przeciwnej, rzadko wiedząc przy tym czym jest uczucie miłości, ciężko im o wymarzoną pracę, w rzeczywistości ciężko im w każdej życiowej sytuacji. Wszystko przez swoją twarz.
Takim ludziom naprawdę współczuję i jednocześnie ich podziwiam, że przy przegranym życiu i tak potrafią się cieszyć i uśmiechać, najczęściej z małych rzeczy.
A jeszcze jedno, strasznie mnie wkurza gdy taki człowiek przechodzi najczęściej obok jakiejś grupki "fajnych" osób, a oni wyśmiewają tą osobę wytykając przy tym palcami.
#feels
więc za dzieciaka mają przerąbane, ale w dorosłości myślę, że mają lepiej, bo nie byli
@alejandra15: Podejrzewam że liczba w Twoim nicku to wiek, bo przedstawiasz bardzo infantylne myślenie.
i znam wielu ludzi z defektami w wyglądzie, którzy osiągnęli wielki sukces, na który zapracowali sami, a nie tylko rodząc się z ładną buzią.
nie uważaj siebie za słabego psychicznie, miałeś odwagę stanąć i sprzeciwić się ludziom, którzy cię zaczepiali, więc nie jesteś słaby. ale bić nie
ale przyznaję rację, mi nie chodziło o ciężko schorowane dzieci z jakimiś hardkorowymi malformacjami. one mają całe życie ciężkie i to nie dlatego, że są brzydkie i ktoś je zaczepia, tylko ze względu na swój stan zdrowia.