Wpis z mikrobloga

Modzi na jadisco.pl są jacy są a Wonziu ma czat i swoich widzów w dupie.

Czemu?

Musicie po prostu zrozumieć, że dla Macieja Makuły jadisco i ogólnie strimowanie to hobby. Nie utrzymuje się z tego, więc nie możemy wymagać od niego żeby codziennie o godzinie tej i tej był strim z tej i tej gry. Co innego gdybyśmy płacili za subskrybcję na czacie która daje możliwość komentowania co jest popularne u strimerów zagranicznych np. na Twitchu. Jednakże chyba tego nie chcecie prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)

W przeciwieństwie do innych strimerów/youtuberów Maciej Makuła jest hm... niszowy. Nie jest ani najpopularniejszym ani najbardziej rozpoznawalnym strimerm polskiej sceny gameingowej. Gra głównie w gry indie oraz niektóre produkcje AAA, ale dzięki swojej osobie i temu w jaki gra w gry (i nie tylko np. Blender) zgromadził sobie wiernych i oddanych fanów - wystarczy wpisać w google "Wozniu" i zaleje was potok memów.

Co do moderatorów na czacie i innych użytkowników: niektórzy są w porządku inni mniej. Nie da im się jednak zarzucić, że nie trzymają ręki na pulsie i dzięki temu na czacie nie dzieje się patologia typu meatspiny, capslock crew czy p---o. Da się również zauważyć, że na czacie nie dominują wulgaryzmy, co jest zdecydowanie na plus. Nie zapominajmy również, że za stronę jadisco.pl odpowiada jeden z moderatorów który zrobił ja za darmo.

Jako, że Wonziu przedłużył domenę jadisco moderatorzy na dzień dziecka, zażartowali sobie z nas widzów, dając przy okazji do zrozumienia, że Wonziu planuje wrócić.

Nie ma sensu się o to spinać, bo bądź co bądź sam Tadeusz Zieliński (humanista) powiedział, że Maciej Makuła ma najfajniejsze community.

Więc trzymajmy wszyscy poziom skoro nas chwalą i nie róbmy dram na wypoku tylko czekajmy cierpliwie na powrót Wonzia.

#wonziu
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herflik: wszystko ok tylko brakuje jeszcze apelu do moderatorow jadisco. Zeby zachowywali sie jak ludzie a nie jak zwierzeta. Poruszyles kwestie ze nie robia tego odplatnie. No i fajnie....tylko pomysl. Ktos mial by im jeszcze placic za ten syf gnuj i patologie? Ile razy byly wklejane screenshoty jak moderator nazywal usera inwrktywami poczym dawal mu bana?!

Wszystko powinno byc robione przez ludzi i dla ludzi. Niestety na jadisco jest robione
  • Odpowiedz
@IDDQDIDKFA Bardzo ciekawe rzeczy piszesz. Czemu nie przypomnisz o tym jak to po donejcie dostałeś bana od wonzia i robiłeś syf na czacie http://i.imgur.com/VSSU7xw.png Czemu nie przypomnisz o tym jak poleciało tu z 10 wpisów jeden po drugim z tyradami na mnie po tym jak ja ci dałem bana. Dorosły człowiek a zachowuje się jak dziecko.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Uploaded 2h ago. Hahaha dobre. Ja na jadisco nie jestem od paru lat. Ale wklejaj dalej swoje dowody. To co wklejasz swiadczy tylko o patologii, twojej tez.

A teraz prosze daj mnie na czarna liste.Moja rozmowa z toba na ogol konczy sie gdy nie masz argumenow tak:

rexar: dodaje cie do czarnej listy
Iddqdidkfa :spoko, miales mnie ostatnio dodac
  • Odpowiedz
@IDDQDIDKFA: ależ mój drogi mam cie na #czarnolisto. Tr0lit dostarcza kolejne screeny (od paru lat cie nie było) http://i.imgur.com/HVIKu2N.png Ma też twoje IP 86.22.152.***, logi czatu od początku biedaczatu, i co tam jeszcze sobie wymyślisz, TOR jest dziurawy, to taki tip na przyszłość. Więc tak, dla ciebie czat może i jest patologią, ale staramy się żeby ludzie robiący syf tak jak ty robiłeś więcej się nie pokazywali.
  • Odpowiedz
@IDDQDIDKFA: czasami jak mi się przypomni że istnieje ten tag z wyznawcami którzy mają ołtarzyk wonzia to czytam. I nie mogę wyjść ze zdumienia że piszą ciągle jedne i te same osoby. Z ponad 1000 obserwujących. Hmm czekaj, może to są osoby zbanowany? Nie, nie sondze. A jeżeli nawet, na ich opinii mi nie zależy
  • Odpowiedz