Aktywne Wpisy
zaq22 +27
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
NaczelnyAgnostyk +14
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czemu?
Musicie po prostu zrozumieć, że dla Macieja Makuły jadisco i ogólnie strimowanie to hobby. Nie utrzymuje się z tego, więc nie możemy wymagać od niego żeby codziennie o godzinie tej i tej był strim z tej i tej gry. Co innego gdybyśmy płacili za subskrybcję na czacie która daje możliwość komentowania co jest popularne u strimerów zagranicznych np. na Twitchu. Jednakże chyba tego nie chcecie prawda? ( ͡º ͜ʖ͡º)
W przeciwieństwie do innych strimerów/youtuberów Maciej Makuła jest hm... niszowy. Nie jest ani najpopularniejszym ani najbardziej rozpoznawalnym strimerm polskiej sceny gameingowej. Gra głównie w gry indie oraz niektóre produkcje AAA, ale dzięki swojej osobie i temu w jaki gra w gry (i nie tylko np. Blender) zgromadził sobie wiernych i oddanych fanów - wystarczy wpisać w google "Wozniu" i zaleje was potok memów.
Co do moderatorów na czacie i innych użytkowników: niektórzy są w porządku inni mniej. Nie da im się jednak zarzucić, że nie trzymają ręki na pulsie i dzięki temu na czacie nie dzieje się patologia typu meatspiny, capslock crew czy p---o. Da się również zauważyć, że na czacie nie dominują wulgaryzmy, co jest zdecydowanie na plus. Nie zapominajmy również, że za stronę jadisco.pl odpowiada jeden z moderatorów który zrobił ja za darmo.
Jako, że Wonziu przedłużył domenę jadisco moderatorzy na dzień dziecka, zażartowali sobie z nas widzów, dając przy okazji do zrozumienia, że Wonziu planuje wrócić.
Nie ma sensu się o to spinać, bo bądź co bądź sam Tadeusz Zieliński (humanista) powiedział, że Maciej Makuła ma najfajniejsze community.
Więc trzymajmy wszyscy poziom skoro nas chwalą i nie róbmy dram na wypoku tylko czekajmy cierpliwie na powrót Wonzia.
#wonziu
Wszystko powinno byc robione przez ludzi i dla ludzi. Niestety na jadisco jest robione
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz prosze daj mnie na czarna liste.Moja rozmowa z toba na ogol konczy sie gdy nie masz argumenow tak:
rexar: dodaje cie do czarnej listy
Iddqdidkfa :spoko, miales mnie ostatnio dodac