Wpis z mikrobloga

Mnie to zastanawia skąd oni mają te wszystkie nowinki i cuda techniki np. drony i kamerki HD nie mówiąc już o necie gdzie prowadzą sobie regularnie profile/konta na yt czy dailymail :/

@perdoo-pedro: Nie rozumiem dlaczego Cię to dziwi. Może je kupują po prostu? xd Nawet gdyby mieli sprowadzać.
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: @niesubordynowany: Cześć jestem Abi Dabi i mam hajsy z nieba oraz walczę dla isis, poproszę Go pro oraz tego dronka, o tak tego....
Przecież oni non stop tam się strzelają między sobą a na każdym filmiku widać tylko efekty wymiany tego ognia. Największe miasto w Syrii też jest w opłakanym stanie. Gdzie te niby sklepy z takim sprzętem mieć ? Może jak wyślą kogoś do Turcji i
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro: Przecież wiadomo, że nie na miejscu. Mówię, że pewnie sprowadzają skądś sobie, są kupowane gdzieś w najbliższym miejscu gdzie się da i tam je przynoszą ;) A nie dziwi Cię skąd mają np. karabiny? xD
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: A to jest temat już na inną rozmowę. Szeroki i głęboki jak oceany. Ale od takiej nitki jak te kamerki i drony aż po sam kłębek czyli uzbrojenie oraz ludzie i ciężką politykę :v Jest mi jedynie bezmiernie szkoda postronnych ludzi oraz wszystko to co stworzyła i postawiła tam wieloletnia praca rąk zarówno zwykłych jak i wybitnych ludzi :/
  • Odpowiedz
@Leel00: I tu się rodzi pytanie, skoro masz tyle hasju, że możesz robić praktycznie co chcesz to dlaczego skłaniasz się robić coś niegodziwego, coś na co byś sam się nie godził gdyby tobie robili dokładnie to samo :/
  • Odpowiedz
@perdoo-pedro: > I tu się rodzi pytanie, skoro masz tyle hasju, że możesz robić praktycznie co chcesz to dlaczego skłaniasz się robić coś niegodziwego
Widocznie chcę to robić i robię, bo mogę i mam za co

coś na co byś sam się nie godził gdyby tobie robili dokładnie to samo :/

a to dlatego, że jak Kali ukraść to OK, ale jak Kalemu...

Inna sprawa - zawsze znajdą się bogaci,
  • Odpowiedz
@1Jurko: BWP-1 ze zdjętą wieżą i dospawanymi ekranami bocznymi, wypełniony ładunkiem wybuchowym, kierowany przez zamachowca-samobójcę. Jeden z setek podobnych ataków.
  • Odpowiedz
@Piezoreki: Czyli coś jak to co wspomniałem tylko że Niemiaszki miały się wycofywać a nie ginąć samobójczo. Coś takiego odpowiada za 13 sierpnia '44 w Warszawie
  • Odpowiedz