Wpis z mikrobloga

@RuchadloLesne: Tylko #!$%@? prawo, tylko informatyka, żadna turystyka, AWF, czy inne gównokierunki dla gównoludzi. My piwniczaki jesteśmy najlepszi na świecie. Wiemy więcej niż inni ludzie bo siedzimy na wykopie 24/7. #!$%@? że to wiedza nieprzydatna ale zawsze coś! #!$%@?ć innych ludzi i ich gównokierunki!

XD kisnę z was ludzie. #!$%@? zawiść wśród Polaków.
a ja po prostu ze studentów-śmieszków, co to nie dość, że się nic nie uczą, po nocach za hajs matki balują, spóźnią na egzamin, to jeszcze zdadzą na 100%.

@RuchadloLesne: wskaż mi miejsce, gdzie ta dziewczyna napisała, że się nie uczyła, balowała po nocach albo że się w rezultacie spóźniła. równie dobrze mógł jej budzik nie zadzwonić, a była zmęczona bo się w nocy też uczyła. ale #!$%@?, obraźmy ją, to
@Constantine: PO PIERWSZE: fajnie, że jej się udało, że zdała tę zerówkę i w ogóle, ale ten jej wpis jest kompletnym nieporozumieniem.

#jadedodomunasniadanie #wygryw

serio?
byłaby wygrywem w sytuacji jak ta (historia prawdziwa):
1. ktoś pyta o termin zerowy z trudnego/wymagającego przedmiotu.
2. prof. pyta kto się już uczył i chciałby napisać dziś.
3. na > 50 osób zgłasza się kilka osób.
4. prof. wywołuje je na środek, pyta po kolei
@Kopamatakawapl: Nigdy nie zapomnę jak na moją w miarę niezłą, ale nie najlepszą uczelnię i mój kierunek (to samo, ścisły, ale nie jakiś mega trudny) przyszło sobie kilku kolesi z takiej modnej uczelni i mówili, że tam to im się nie chciało, ale tutaj to lajtowo wszystko przejdą i w ogóle co to nie oni. Odpadali tak samo wychodząc na mega debili
@w_ciul: iiitam.

1. mieszkaj w akademiku
2. gdzie jak wiadomo, przez cały rok się tak nie grzeje, jak w sesji,
3. zachlaj ryja na perłowo przed pierwszym terminem dużego i ciężkiego egzaminu,
4. następnego dnia na kacu gigancie i na pół jeszcze narąbany idź na egzamin na zasadzie, że na pewno nie zdam, bo przecie nawet do notatek nie zajrzałem, ale choć pytania poznam,
5. spóźnij się,
6. dzięki czemu spotkaj
@Jarek_P:
1. Egzamin z analizy, przynieść 4 kartki a4 na zadania i 1 kartkę na "brudnopis"
2. Napisz na brudnopisie wszystkie potrzebne wzory i przykładowe rozwiązania zadań
3. Idź na egzamin
4. Najbardziej bezczelna ściąga jest najlepsza