Aktywne Wpisy
tiofen +462
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +203
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
8-10 lipiec. termin niech już będzie sztywny, bo większości z was tak pasuje.
wyjazd w piątek po pracy, dojazd do Drawska Pomorskiego, tam nocleg nad jeziorem (namiot lub gołe niebo)
sobota i niedziela spływ (Drawą jakby kto pytał) powrót do domu jakoś w godzinach wieczornych
koszt nie będzie większy niż 200 zł
pisać kto chętny (i czy zabiera swoją drugą połowę) deklarację przyjmuję do połowy czerwca tj 15.06.2016
chwalić się posiadaniem namiotu i samochodu
jak już zbierzemy się do kupy, zrobię rezerwację na kajaki i podam wam wszelkie szczegóły, chętni nieznani będą musieli przejść weryfikację :P wołam zainteresowanych z poprzedniego wpisu
@Krupier @kartezjusz6644 @MrFafik @Lemonov #szrlh @azgag @Dorciqch @mediafar
zawołałabym też @ziobro2 ale dostał bana i @Zawsze_Pomagam ale usuwa konto (wtf?)
no i piękności nasze @gram_w_mahjonga
I nie do końca rozumiem jak to jest zorganizowane. Pisałaś o samochodach na końcu trasy? Jak one się tam znajdą, jeśli będziemy pływać kajakami? Chyba, że czegoś nie widzę ze zmęczenia.