Aktywne Wpisy

ms86 +70
Mateusz Lachowski: Nieciekawie na północ od Bachmutu
Sytuacja oddziałów ukraińskich pod Bachmutem pogarsza się. Mimo heroicznego oporu obrońców, Rosjanie posuwają się na północ od miasta. Trwają walki o miejscowość Paraskowijiwka, która częściowo została już zajęta. 1/6
W tych okolicach w okrążenie dostał się oddział mojego znajomego. Udało im się wyjść z kotła, ale z plutonu zostało pięciu żołnierzy. Jak mówił: „Trzymamy pozycję, ale straty są duże. Przychodzą w wielkiej liczbie i mają
Sytuacja oddziałów ukraińskich pod Bachmutem pogarsza się. Mimo heroicznego oporu obrońców, Rosjanie posuwają się na północ od miasta. Trwają walki o miejscowość Paraskowijiwka, która częściowo została już zajęta. 1/6
W tych okolicach w okrążenie dostał się oddział mojego znajomego. Udało im się wyjść z kotła, ale z plutonu zostało pięciu żołnierzy. Jak mówił: „Trzymamy pozycję, ale straty są duże. Przychodzą w wielkiej liczbie i mają

Devhar +27
Dzięki za wspólne komentowanie ostatniego już meczu z mojej strony, mianowicie jutro zamierzam usunąć konto na tym zdychającym portalu i przenieść się całkowicie na Discorda meczowego, na którego serdecznie zapraszam, kto chce niech wbija na wspólne komentowanie Ekstraklasy i innych lig, a kto nie tego po prostu żegnam, miło było, dzięki (づ•﹏•)づ#mecz

#sprzedajo
#bazarek
#gielda
#sprzetkomputerowy
Mireczki, co ja #!$%@?łem to do dzisiaj nie wierzę.
Mam na sprzedaż świetny monitor LG 29UM68-P.
Cena jaką chcę dostać to 850 zł z przesyłką.
Monitor kupiłem trzy dni wstecz za kwotę 1299,00 zł
http://www.ceneo.pl/43598443#tab=spec
W jednym miejscu, na matrycy przykleił się jakiś paproszek i chciałem go usunąć.
Przetarłem / raczej zbyt mocno / to miejsce szmatką z mikrofibry i niestety, został ślad.
To miejsce ma średnicę monety jednogroszowej i w tym miejscu matryca błyszczy się bardziej niż w innych miejscach.
Dla kogoś to pewnie będzie niezauważalne, mi jednak przeszkadza.
Poza tym drobnym mankamentem, monitor jest w stanie idealnym , nowiutki, używany dwa dni.
Oczywiście w komplecie cały osprzęt, kabel zasilający, kabel hdmi, płyta, gwarancja, paragon, oryginalny karton.
Monitor o parametrach :
PODSTAWOWE INFORMACJE
Producent
LG
Kod producenta
29UM68P
Kolor
Czarne
WYŚWIETLACZ
Rodzaj matrycy
IPS
Przekątna ekranu