Wpis z mikrobloga

1. Bądź @binuska
2. Dodawaj kłamliwe wpisy
3a. Usuwaj komentarza gdzie demaskują twoje kłamstwa
3b. Dodawaj użytkowników prostujących twoje kłamstwa na czarną listę
4. Tłumacz się, że usuwasz jedynie wyzwiska

Pic rel to mój usunięty komentarz. Jakoś nie mogę tam się doszukać wyzwisk, no chyba, że nazywanie kłamstwa kłamstwem (przedstawiając na to dowody) jest obraźliwe.

Źródła z mojego usuniętego komentarza:
- BBC
- International Buisness Times

wołam @Hub99ert żeby zobaczył jakie "wyzwiska" usunęła. oraz @Krawwo żeby zobaczył, że policja nie była taka beczynna

6c6f67696e - 1. Bądź @binuska
2. Dodawaj kłamliwe wpisy
3a. Usuwaj komentarza gdzie...

źródło: comment_pcmEdcu6e1hTLt1IFPVlE8MiFOYkM7bp.jpg

Pobierz
  • 17
@nieublagany_ciezar_chwili: Śmieszkuj tagami pod innymi wpisami. Jak chcesz coś napisać to użyj do tego pełnych zdań. nie pozdrawiam

@Xianist: Nie wiem czy jest sens strzępić ryja. przeglądnąłem profil i wygląda mi to na ruskiego trolla. jedyne co tam jest to "Ukraińcy = UPA" oraz multum filmików (obstawiam, że dużo z nich jest mniej lub bardziej zmanipulowanych) o złych i strasznych imigrantach w tym sporo z logiem RT
myslalam ze masz 2 konta uzytkownik przed toba byl obrazliwy

@binuska: nawet gdyby to było moje multikonto, to dlaczego usuwasz komentarz bez wyzwisk za to ze źródłami? Bo się z twoją wizją świata nie zgadza?

BTW Jak filmiki, które wrzucasz na wykopalisko bierzesz z równie wiarygodnych źródeł to pewnie połowa z nich jest równie mocno zmanipulowana co ten ostatni wpis.
@6c6f67696e: Chłopie ten gość to jakiś polityczny i nie do końca świadomy tego co pisze oszołom. Go nie obchodzą fakty tylko to co on uważa. Właśnie stoczyłem z nim kilkugodzinną batalię. Poddałem się. Nie polecam tego użytkownika. ( ͡° ͜ʖ ͡°)