Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +1148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
gymw8nhnzd +93
Byłem sceptycznie nastawiony do elektryka, ale kolega sobie mocno zachwalał i spróbowałem:
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
Tesla 3 standard, ~50kWh bateria LFP, pompa ciepła, tył napęd ~300KM i 5,5s do 100 km/h. Zasięg mocno zróżnicowany od temperatury i prędkości, w moim przypadku jakieś 350-500km na jednym lądowaniu.
Co mnie skłoniło do zakupu? Jeżdżę 95% czasu po mieście wokół komina, rzadko kiedy trasy do 100km a raz w roku może 500km do rodzinki.
1) stosunkowo dobre przyspieszenie jak
źródło: IMG_5512
Pobierz

#pozycjonowanie #webmastering #seo #google
site:hqtv.com.pldaje wyniki w Google.
Za to chyba jesteś na dobrej drodze do
źródło: comment_Ky2pbd4VuHLKvSyjRaddqoLHPAGtp5WQ.jpg
Pobierz@dylann: odkrylem przyczyne. robot google nie moze dostac sie na strone. gdy robie w search console pobierz jako google pojawia sie "nieosiagalny". macie pomysl co jest przyczyna?
Dokładniej to mam vps na minthost - taka sub-marka bizneshosta.
W logach i monitorze ataków dzisiaj zauważyłem że są blokowane ip'ki Microsoftu i Google - nie badałem dokładnie ile, ale... wygląda to na ten ich legendarny anty ddos
Więcej... Normalnie działający w innych przypadkach sklep - na vps na stronach produktów (i tylko tam) podstępnie odpowiada błędem 500 w headerze i normalną treścią strony. Zanim