Mirki problem jest. Był format, mam win 7 chce znów przejść na win10 Robie all aktualizacje, pokazuje mi sie w tray'u znaczek update do win10 Klikam, zeby pobralo i od razu wgralo, chwile się ładuje a potem wyskakuje okno Windows Update z informacją, że nie ma żadnych aktualizacji. I tak za każdym razem. Jak to naprawić? #windows #windows10 #komputery
@NecroYuggoth: powiem tak. HGW. Mam dwa kompy w domu pod windowsem. Na jednym zrobił się update elegancko ostatnio a na drugim jest taki problem jak u ciebie. Jeden jest 32 a drugi 64. Jedyna różnica bo oba nagrywane z tej samej serii.
@NecroYuggoth: rob aktualizacje przez media creation tool'a. tylko z drugiej strony nie wiem po co aktualizowac, skoro mial juz przyjmowac klucze z 7 przy czystej instalacji. po aktualizacji beda pewnie problemy jak zawsze
@eternaljassie: Jak wgrywałem system to o tym nie pomyślałem. Myślałem, że jak wcześniej sobie zaktualizuje do 10 i będzie wszystko git. Wyszło inaczej.
zainstaluj na czysto skopiuj klucz licencyjny, doinstaluj wszytko co potrzebujesz, zrób backup Acronisem i wrzuć na inny dysk albo na chmurę. Polecam taki styl życia. @NecroYuggoth:
Był format, mam win 7 chce znów przejść na win10
Robie all aktualizacje, pokazuje mi sie w tray'u znaczek update do win10
Klikam, zeby pobralo i od razu wgralo, chwile się ładuje a potem wyskakuje okno Windows Update z informacją, że nie ma żadnych aktualizacji. I tak za każdym razem. Jak to naprawić?
#windows #windows10 #komputery
Oryginałka jest.