Wpis z mikrobloga

Siema Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro mam 3 etap rekrutacji do firmy igamingowej (praca na helpdesku) - trzymajcie kciuki!

Dziś skakałem z klifów, świetna frajda ( ͡º ͜ʖ͡º) A już w sobotę skaczę z 15 metrów, mam nadzieję, że będzie git.

Jutro napiszę Wam więcej jak wygląda na Malcie rozmowa kwalifikacyjna i ogólnie opiszę parę spraw, które trzeba tutaj ogarnąć żeby było ok :) Myślę, że turystom też się przyda.

Wiele osób na PM prosiło mnie o własny tag, tak więc zapraszam do śledzenia #hanysnamalcie

Poniżej foto jak skaczę z klifu w St Peter's Pool, w sumie była śmieszna akcja z pewną francuzką, miała mega schiza żeby skoczyć i potem chyba z 20 osób ją dopingowało.. i w końcu się przełamała, odważna dziewczyna :)

Pozdrowionka z Malty!

#emigracja #podroze
Pobierz cnros - Siema Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jutro mam 3 etap rekrutacji do firmy igamingowe...
źródło: comment_C8pUGfMVFaJdnDSNVeiVpMkn18JLezH5.jpg
  • 6
@cnros: nie ciesz sie za wczasu, zmiany sobota 12-22 twoja norma.

Ps na st pp te klify maja moze z 4-5m... No naprawde niebotyczny wyczyn. I gdzie niby z 15 bedziesz skakal?
@cnros: nie ciesz sie za wczasu, zmiany sobota 12-22 twoja norma.

Ps na st pp te klify maja moze z 4-5m... No naprawde niebotyczny wyczyn. I gdzie niby z 15 bedziesz skakal?

@milvanb: spokojnie, wiem jakie będę miał godziny pracy. A gdzie ja napisałem, że to jakiś wyczyn? Po prostu fajna zabawa. Weź wyluzuj gościu...
@cnros: dobra, sorewicz za ten podjazd pod te klify, rzeczywiscie nie zrozumialem przekazu ze po prostu sie podobalo:D
jak cos to pytaj, ale firme bet..n lepiej omijaj... ale tylko teraz, poza tym jest spoko :p