Aktywne Wpisy
FejsFak +230
Schody do oceny #stepujacybudowlaniec
apee +8
Dajcie jakiś film na wieczór, który mnie zmieli, wywinie na lewą stronę i porzuci :)
#filmnawieczor #film
#filmnawieczor #film
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Jutro mam 3 etap rekrutacji do firmy igamingowej (praca na helpdesku) - trzymajcie kciuki!
Dziś skakałem z klifów, świetna frajda ( ͡º ͜ʖ͡º) A już w sobotę skaczę z 15 metrów, mam nadzieję, że będzie git.
Jutro napiszę Wam więcej jak wygląda na Malcie rozmowa kwalifikacyjna i ogólnie opiszę parę spraw, które trzeba tutaj ogarnąć żeby było ok :) Myślę, że turystom też się przyda.
Wiele osób na PM prosiło mnie o własny tag, tak więc zapraszam do śledzenia #hanysnamalcie
Poniżej foto jak skaczę z klifu w St Peter's Pool, w sumie była śmieszna akcja z pewną francuzką, miała mega schiza żeby skoczyć i potem chyba z 20 osób ją dopingowało.. i w końcu się przełamała, odważna dziewczyna :)
Pozdrowionka z Malty!
#emigracja #podroze
Komentarz usunięty przez autora
Ps na st pp te klify maja moze z 4-5m... No naprawde niebotyczny wyczyn. I gdzie niby z 15 bedziesz skakal?
Ps na st pp te klify maja moze z 4-5m... No naprawde niebotyczny wyczyn. I gdzie niby z 15 bedziesz skakal?
@milvanb: spokojnie, wiem jakie będę miał godziny pracy. A gdzie ja napisałem, że to jakiś wyczyn? Po prostu fajna zabawa. Weź wyluzuj gościu...
jak cos to pytaj, ale firme bet..n lepiej omijaj... ale tylko teraz, poza tym jest spoko :p