Bo świat się kończy tylko na PO i PiSie ( ͡°ʖ̯͡°) Nosz! @maxmaxiu @saper_vodiczka @szarymietekzielonka @Nemezis @StalyklientPolmosu @baleburg @Andreth a nie można być po prostu merytoryczną opozycją???!! Jak jest dobry pomysł to głosuje na TAK, jak jest zły to na NIE! Kiedy wy debile to zrozumiecie. Sory, za ton, ale przez takich idiotów Polska jest gdzie jest. I to się nie tyczy tylko Kukiza. Idźcie w
Paweł Kukiz ocenił, że media publiczne działały do tej pory jak "agencja PR-owa" rządzących i dlatego konieczna była zmiana władz. - Mój klub wstrzymał się od głosu z nadzieją, że będziemy wspólnie pracować nad ustawą z prawdziwego zdarzenia. Nie wytrzymałem przed samym głosowaniem. Tuż przed nim przeleciały mi przed oczami twarze dziennikarze i zagłosowałem "za" - przyznał lider Kukiz'15.
Poseł żalił się również, że sam padł ofiarą manipulacji
@politycznyzielonek: Super byłoby, żeby Kukiz był merytoryczną opozycją. Jestem za. Tyle że do tego trzeba mieć jakąś orientację w polityce. Facet, który jednego dnia głosuje za ustawą medialną (bo mu się "pokazały wszystkie twarze Lisa"), a drugiego narzeka na upolitycznienie mediów, wierzy w każdą bzdurę wypisaną w internecie przez pisowskie trolle (o KOD, o Petru...) i jest przekonany, że sankcje wobec Rosji narzuciła
@politycznyzielonek: a #!$%@? się pan, ja tylko zaplusowałem, nie szukaj pan drugiego dna w plusach w necie na stronie ze śmiesznymi zdjęciami kotków i #smiesznypiesek ( ͡°͜ʖ͡°) lecz sie
#kukiz #heheszki #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@politycznyzielonek: Super byłoby, żeby Kukiz był merytoryczną opozycją. Jestem za. Tyle że do tego trzeba mieć jakąś orientację w polityce. Facet, który jednego dnia głosuje za ustawą medialną (bo mu się "pokazały wszystkie twarze Lisa"), a drugiego narzeka na upolitycznienie mediów, wierzy w każdą bzdurę wypisaną w internecie przez pisowskie trolle (o KOD, o Petru...) i jest przekonany, że sankcje wobec Rosji narzuciła
lecz sie