Wpis z mikrobloga

#pytanie #grecja #zakynthos #kiciochpyta

Mireczki jest sprawa. W lipcu wybieramy się na Zakynthos. Co prawda mamy 2 tygodnie w hotelu ale chciałbym bardzo spędzić noc w Zatoce Wraku. Nie mówię o samej plaży ale chociażby o klifach nad plażą. Orientujecie się jak to wygląda od strony prawnej i czy faktycznie bagiety ścigają? Może w pobliżu jest ktoś z kim można by się dogadać? Próbował ktoś już może spędzić tam podobnie czas? Macie jakieś porady?
Szukam informacji w necie ale jedyne jakie znajduje to jakieś fora z lat 2010-2012... Przydałyby mi się odrobinę aktualniejsze informacje ;)
  • 7
@Alasthor: Na samą plaże i do wraku w nocy CIe nie wpuszczą bo a) nikt tam nie pływa wieczorem b) nawet w dzień moga Cie nie wpuscic bo fale czy wiatr c) bierzesz auto , jedziesz autem jest tam taki fajny klif z pieknym widokiem na zatoke wraku :) jak jedziesz z rozwym paskiem wez miekka podusie i..( ). Byłem sprawdzilem i poecam( ͡º
@Shusey: Od samego początku planowałem właśnie wycieczkę samochodem bo to raptem 30 minut od hotelu. Bardziej chodzi mi o sytuacje z bagietami albo z lokalnymi sebixami ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Alasthor: bagiety na zakynthosie :D o mój boże. Uświadczysz może 1 :D. Sebixów brak wolą #!$%@?ć tanią vodke w laganas niz ogladac zatoke wraku .
Osobiscie polecam rowniez Porto Kukla i Porto Limionas:).
Jaki Hotel i jaka miejscówka?
@Alasthor: Alykanas całkiem całkiem ale oczywscie polecam zebyś zabrał swego rozwego do laganas na cameo island :) Och dużo tam jest zajebistych miejsc. Tylko taki hint broń boże sexów na plazy w nocy bo tam chodzą zółwiowe bagiety bo teraz tam careta careta swoje młode zakopuje i zółwiowe bagiety to oznaczają. Także mireczku uwazaj :D