Wpis z mikrobloga

Tata pracuje w Coca-Coli i ma nockę. Uczy się internetów. Poleciłem mu Wykop na początek ( ͡º ͜ʖ͡º) Powiedziałem, że tu są całe internety. Jeśli nocka będzie spokojna, a Wy jakimś cudem wykopiecie mój wpis na główną jest spora szansa, że go zobaczy ( ) Więc pozdrawiam Cię serdecznie i trzymaj się tam jakoś do rana Tatuś :)

#wykop #cocacola #janusze #tatacontent
  • 18
  • Odpowiedz
@ale_fuks: będziesz mu kase oddawał za onkologa. Dostanie raka oczu od "mame, tate, rozdajo" i tego typu kwiatków. Później przerzuty za poziom wypowiedzi i mentalność. Mogłeś mu wprost powiedzieć, że go nie kochasz :p
  • Odpowiedz
Uczy się internetów. Poleciłem mu Wykop na początek

@ale_fuks: To chyba nienajgorzej. Mój jest taki pasjonat pisowczyk od lat. Banki go okradają (ta #!$%@?, z czego... a i tak trzyma całe uciułane hajsy u największej trupiarni, czyli PKO BP). Nauczyłem go into internety, żeby oszczędzić na gazetach (coś jak pasta o ojcu wędkarzu). Niestety od tego czasu cały wieczór po pracy leci "jedyna prawdziwa" republika.tv i niezależna....

Druga jego pasja to
  • Odpowiedz
@CatHater: Że tak spytam z czystej ciekawości, czemu PKO BP jest trupiarnią? Rozumiem, że państwowy etc. Ale myślałem, że twn bank dobrze stoi i w dodatku oprócz tego, że drogi to jednak gwarantuje bezpieczeństwo.
  • Odpowiedz
@CatHater: @Pliskin: po pierwsze nie państwowy tylko jakieś 35% jest w posiadaniu skarbu państwa, reszta jest we free float'cie, po drugie jaka trupiarnia, lol. Jakieś argumenty czy gadanie dla gadania bo widziałeś kiedyś kolejkę w oddziale? Jak na razie PKO BP ma jedną z lepszych ofert jak dla mnie, jedną z najlepszych contact center i jeden z najbardziej przejrzystych interfejsów spośród UI bankowych, a korzystałem z usług chyba 4 banków.
  • Odpowiedz
bo widziałeś kiedyś kolejkę w oddziale?

@Firenz: Chociażby. Wrocław, ul. Orzechowa. Zawsze kolejki. Na tym samym osiedlu choćby Alior Bank - raz na kilkadziesiąt wizyt widziałem kolejkę więcej niż 2 osób przede mną.

Jak na razie PKO BP ma jedną z lepszych ofert jak dla mnie,

@Firenz: To się zainteresuj, bo PKO nie ma ani najlepszych kredytów ani lokat czy rachunków.
  • Odpowiedz
@CatHater: no ma kolejki w oddziałach i tyle. I jestem zainteresowany, jak na razie mam u nich konto dla młodych, oprócz tego jest smart, którego bankiem bym nie nazwał tylko mam ich jako bank awaryjny, no to oni faktycznie nie pobierają opłat, ale brak możliwości wpłaty gotówki, bgż mnie orżnął na dwie dychy swoimi cichymi zmianami więc niech giną, z t-m usług bankowych zrezygnowałem jak wprowadzili opłaty za kartę, próbowałem niegdyś
  • Odpowiedz