Wpis z mikrobloga

@Saganis: Tak. Grałem z kumplem w to bardzo długo, aż nie odkryliśmy pierwszego priva, który nazywał się xLast, późniejszy Yitian2. Początkowo grałem na Monastyrze, później przeszedłem na Grymuar bo każdy wcześniejszy był pełny. A dzisiaj? Podobno dodali exp bota do gry, dodatkowo zamknęli wszystkie serwery i połączyli w kilka większych bo już nie ma graczy. Skończyłem grać w dobrym momencie, to wtedy nadciągnęła fala szepczących botów.
@KingRStone: Pamiętne czasy. Ja też przestałem w to grać jak przez boty ceny na rynku zaczeły lecieć i moje eq, które w pewnym momencie było warte prawie 1kkk to przez boty jego cena spadła do chyba 100kk xD
Ciekawe czy mam jeszcze moje koziki, które były jednymi z najlepszych na serwie(s.19 Deimos) <333
@KingRStone: Pamiętne czasy. Ja też przestałem w to grać jak przez boty ceny na rynku zaczeły lecieć i moje eq, które w pewnym momencie było warte prawie 1kkk to przez boty jego cena spadła do chyba 100kk xD
Ciekawe czy mam jeszcze moje koziki, które były jednymi z najlepszych na serwie(s.19 Deimos) <333