Aktywne Wpisy
hehehead +54
#izrael
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
o nie nie nie izrael bracia byliśmy w błędzie nasza waifu jednak żyje
olito +93
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Mirki, jestem przykładem #logikarozowychpaskow, że Łobus Kocha Najbardziej. Nigdy mnie co prawda nie uderzył, ale używał przemocy psychicznej, do tego jest lekkim ćpunem, który przesiaduje z kolesiami na piwerku olewając obowiązki. Jednocześnie ma wiele pozytywnych cech, za które go podziwiam (jest bardzo utalentowany artystycznie, ale nie umie tego przekuć na nic poza gównopracą). Staram się poskładać ten związek do kupy, ale powiedzcie mi, ludzie się nie zmieniają, można zrezygnować z nałogów, ale z olewania, zapominania, nieszanowania drugiej osoby chyba nie. Czuje, że nie mam w nim wsparcia i chyba nie odważyłabym się założyć z nim rodzinę (25lvl here), on jest 29lvl i chyba już mu się taki charakter ukształtował. Ale boję się, że skoro sama jestem dość przeciętnym człowiekiem (niewielkie miasto, taka sobie praca, trochę brak perspektyw), to może warto zawalczyć o kogoś kto mimo to mnie na swój sposób pokochał...
Czy zagryźć zęby, rzucić go i liczyć, że jeszcze kogoś poznam i się zakocham?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: Lepsza opcja
@AnonimoweMirkoWyznania: Do it. Aktualnie tracisz czas na nadzieję, że ktoś się zmieni, a wierz mi lepiej być samemu niż z kimś beznadziejnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Aha. Wyjaśnij mi: w jaki sposób można kogoś tyrać psychicznie i jednocześnie twierdzić, że tego kogoś się kocha? Czy jakbym bił psa i powtarzał wokół, że to kochany zwierzak, to pies by w to uwierzył (zakładając, że wszyscy wokół by nie wiedzieli, że go biję)? Chyba tylko ludzie są tacy, że można z nimi robić co się chce, a potem powiedzieć, że ich
@splndid
o to to bardzo to!
a ja veni vidi i potwierdzam, to tak jak byś była sama
Ty to jesteś jeszcze młoda, zdążysz. #!$%@? drania.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ogarnij fakt, że masz tylko jedno życie...TYLKO JEDNO!
Nie więcej, nie mniej, a jak już to zrozumiesz to wtedy odpowiedz sobie na pytanie czy warto je marnować z kimś kto na 70 - 84% będzie Cię krzywdził i marnował Twój czas.
Jeżeli teraz masz
Komentarz usunięty przez autora
Masa