Aktywne Wpisy
Virsky +548
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Adamfabiarz +261
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
#seriale #kiciochpyta
@mirabeIka: Ale prędzej świnie zaczną latać niż szósty sezon GoT się na Netflixie pojawi.
Pobrać dane i tak musisz - niezależnie od tego czy pobierasz torrentem czy oglądasz online.
Jak ci zależy na małym rozmiarze to możesz pobrać odcinek zakodowany HEVCem(720p to jakieś 250MB) tylko polecam najpierw sprawdzić czy twój telefon będzie w stanie to płynnie odtworzyć.
Może się da. Nie wiem kiedy wrzucają. Pewnie w okolicach południa jak hatak wypuści polskie napisy i ktoś reencoduje odcinek z hardsubami.
W minute bedziesz mial gotowy do sciagniecia plik bez zadnych p2p czy walki z flashem itp playerami na komorce. HD jakosc to to nie bedzie, ale na telefon starczy :) Odtwarzacz video tylko sie jeszcze jakis przyda :P
Komentarz usunięty przez autora
wpTorrent (odcinki poniżej 300MB dają radę na telefonie) + ccPlayer jeśli potrzebujesz napisy. Chyba nie da się pobrać napisów w formacie srt przez IE, ani z poczty jak ktoś wyśle, to polecam poszukać archiwum i 8 zip lite do rozpakowania.