Wpis z mikrobloga

Czy ktoś oglądał jakikolwiek serial na telefonie? Jak będzie nowy odcinek #got to będę jechał przez świat, a fajnie by mi to podróż umiliło. Jakie serwisy znacie, z których da się korzystać w telefonie? Pytam ogólnie, bo w ogóle nie korzystam z takich streamingowych stronek, kiedyś się oglądało na megavideo, ale teraz chyba inaczej jest.

#seriale #kiciochpyta
  • 19
@Paladin_Woodrugh: No to ogranicz wysyłanie do np. 1 kb/s.

Pobrać dane i tak musisz - niezależnie od tego czy pobierasz torrentem czy oglądasz online.

Jak ci zależy na małym rozmiarze to możesz pobrać odcinek zakodowany HEVCem(720p to jakieś 250MB) tylko polecam najpierw sprawdzić czy twój telefon będzie w stanie to płynnie odtworzyć.
@Paladin_Woodrugh: Jestem ostatnią osobą, którą powinieneś o to pytać bo ja nigdy, ale to nigdy nie oglądam seriali online.

Może się da. Nie wiem kiedy wrzucają. Pewnie w okolicach południa jak hatak wypuści polskie napisy i ktoś reencoduje odcinek z hardsubami.
@Paladin_Woodrugh:

wpTorrent (odcinki poniżej 300MB dają radę na telefonie) + ccPlayer jeśli potrzebujesz napisy. Chyba nie da się pobrać napisów w formacie srt przez IE, ani z poczty jak ktoś wyśle, to polecam poszukać archiwum i 8 zip lite do rozpakowania.