Właśnie skończyłem czytać - Sezon Burz (Andrzej Sapkowski)
I się zastanawiam - co teraz warto przeczytać, żeby wyrobić normę za tych co nie czytają. Mam pod ręką książkę Zbiegniewa Nienacki " Ja, Dago". Zastanawiam się czy jest dobra, bo już po pobieżnych przeczytaniu pierwszej strony, widać, że jest inny styl pisania.Styl Sapkowskiego strasznie mi się podobał. ;] Ktoś co poleci, podobnego stylem do wiedźmina i ręki Sapkowskiego?
@stassma: @lukaslm: Reynevan to bardzo fajna postać. Osadzenie akcji w prawdziwym świecie historycznym, Zawisza Czarny, całkiem niezły humor. Tylko dlaczego nie jestem w stanie przebrnąć przez pierwsza cześć tej trylogii?? Smuteczek. Mimo wszystko polecam
I się zastanawiam - co teraz warto przeczytać, żeby wyrobić normę za tych co nie czytają. Mam pod ręką książkę Zbiegniewa Nienacki " Ja, Dago". Zastanawiam się czy jest dobra, bo już po pobieżnych przeczytaniu pierwszej strony, widać, że jest inny styl pisania.Styl Sapkowskiego strasznie mi się podobał. ;] Ktoś co poleci, podobnego stylem do wiedźmina i ręki Sapkowskiego?
PS Sztejer Roberta Forysia też mi się spodobał.
#ksiazka #wiedzmin #sapkowski #czytanienieboli #pomoc
Komentarz usunięty przez moderatora