Wpis z mikrobloga

Mireczki nigdy nie sądziłam, że przytrafi się to i mi, ale chyba się zakochałam w żonatym facecie (lvl 38). Spotkaliśmy się już kilka razy i było naprawdę cudownie, teraz ma znowu przyjechać do mnie w weekend a żonie Anecie (lvl 35) powiedział, że jedzie w delegacje. Mówi, że już dawno by się z nią rozwiódł, bo nie jest z nią szczęśliwy i że ona nie potrafi go już zadowolić (nie to co ja), ale nie robi tego jeszcze jedynie ze względu na ich 11-letniego syna. Nie wiem co robić, niby to nie jest słuszne postępowanie, bo "oficjalnie" ciągle są razem, ale tak naprawdę to przecież nie są, a ja tak bardzo chcę z nim być. Powinnnam go namówić by się rozstał z żoną najpierw i wtedy byśmy mogli to dalej kontynuować czy kontynuować i nie nalegać, a po prostu czekać aż to wszystko się samo ułoży?
#zwiazki #truestory #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 53
  • Odpowiedz
@Vasterka: Powinnaś dać mu ultimatum, albo ty albo ona. Tak będziecie się razem #!$%@?ć we wzajemne bagno kłamstw. Nie polecam chociaż ciężko ci będzie to przerwać bo go kochasz. Wszyscy wiemy jak to będzie dalej wyglądać mimo, że wiesz co powinnaś zrobić. Takie jest życie (miłość). Powodzenia.
  • Odpowiedz