Wpis z mikrobloga

Też macie wrażenie, że wysyp różnych "narodowo-patriotycznych" portali, jakichś nacjololo grupek wystąpiłł w tym samym czasie, co atak Rosji na Ukrainę?
  • Odpowiedz
@mistellaire: Jak by ci ruskie w imię patriotyzmu na terenie Polski lub poza nią zamordowali kogoś z rodziny, to inaczej byś śpiewał, śpiewała. A tak jesteś tylko ich poplecznikiem który i tak albo emigruje lub zostanie skazany.
  • Odpowiedz
@mistellaire: Podejście ruskich z zachodu... uni... śmieszne... runie szybciej jak myślisz a przy okazji dostaną w bęcki ci co powinni.

Nie powstrzymasz tego. Unia jest już skończona. Pomyśl o kimś innym. Zajmij się czymś innym.
  • Odpowiedz
@mistellaire: Ale czemu odwracacie kota ogonem? Czemu mam wrażenie że wasze wpisy to tak jakby diabeł w ornat się ubrał i ogonem na mszę dzwonił? Jesteście zwyczajną grupką pożytecznych idiotów a jak się was złapie to krzyczycie że to nie wy. Całkiem jak teraz.
  • Odpowiedz
Ja rozumiem, że masz uraz do ruskich, sporo Polaków go ma. Tylko też zastanów się czy wrzucając takie czy siakie artykuły nie robisz tego co oni dokładnie by chcieli...

@mistellaire: Zastanów się też nad swoimi wypowiedziami. Jak ktoś zabija mi rodzinę na mojej ziemi, potem ją okupuje, to ja nie pozostanę bez odzewu.
  • Odpowiedz
@polwes: Ale ja Rosji nie bronię. Ja tylko mówię, że szkoda by było jakbyś realizował w naszym internecie cele ruskiej propagandy - sianie zamętu w temacie polityki i skłócanie Polaków. Bo jednak "wpolityce" i "prawy.pl" to nie są zbyt obiektywne i prawdomówne portale.

Ja nie mam nic do tego, że krytykujesz czy w jakiś sposób uderzasz w Rosję, przecież to twoja sprawa. Chodziło mi, żeby nie umieszczać tutaj fałszywych informacji
  • Odpowiedz
Ale ja Rosji nie bronię. Ja tylko mówię, że szkoda by było jakbyś realizował w naszym internecie cele ruskiej propagandy -

@mistellaire: Co to znaczy? Możesz uprościć? Kto tu utrwala ruską propagandę?
  • Odpowiedz
@mistellaire: Niestety ty również wpisujesz się w tutejszą narrację, na wypoku jest się albo kodziarzem wojującym o wolność, miłość i braterstwo, albo trollem i przegrywem z PiSu, nie można być w innym obozie i jednocześnie interesować się polityką...
  • Odpowiedz