Aktywne Wpisy

gobi12 +792
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz
mitotasak +41
Ach wstaje kolejny dzień, wspaniały dzień krucjaty antypsiarzy xD jak tam, byliście już na porannym liczeniu kup pod blokiem? Ale zobaczcie są też plusy tego. Nie macie psa, ale zaliczacie poranną aktywność (✌ ゚ ∀ ゚)☞ a może nawet jakaś Julka będzie na spacerze ze swoim yorkiem, to chociaż sobie popatrzycie.
#psiarze #psy #psiegryw
#psiarze #psy #psiegryw

Zobacz co ty wrzucasz: wpolityce.pl, prawy.pl, telewizjarepublika.pl...
@Doctor_Manhattan: dobrze opisał wasze metody.
Nie powstrzymasz tego. Unia jest już skończona. Pomyśl o kimś innym. Zajmij się czymś innym.
Mnie ktoś ma skazać? Za co? Ja coś robię?
@mistellaire: Zastanów się też nad swoimi wypowiedziami. Jak ktoś zabija mi rodzinę na mojej ziemi, potem ją okupuje, to ja nie pozostanę bez odzewu.
Ja nie mam nic do tego, że krytykujesz czy w jakiś sposób uderzasz w Rosję, przecież to twoja sprawa. Chodziło mi, żeby nie umieszczać tutaj fałszywych informacji
@mistellaire: Co to znaczy? Możesz uprościć? Kto tu utrwala ruską propagandę?
@Doctor_Manhattan zrobił wpis o ruskich metodach na propagandę, ty skomentowałeś że to "rakcontent", a sam w dużej mierze jesteś propagandzistą, tylko że PiSu...
Komentarz usunięty przez moderatora