Aktywne Wpisy
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Kearnage +113
to byłoby zbyt piękne żeby poprawność polityczna ominęła grę, a zwłaszcza grę która wychodzi od Szwedów...
gdy widzę co EA chcę wcisnąć w edycji kolekcjonerskiej to ręce mi opadają... a jest to mianowicie mudin w postaci statuetki, który przypomina gangstera z getta niż żołnierza.
w I wś murzyni służyli w korpusie "przynieś podaj pozamiataj", ale znając życie ten mudin będzie jedną z głównych postaci w grze i to jeszcze wyróżniającą się na tle innych. Nie chce nikomu ubliżać, ale takie są fakty, a ja strasznie nie lubię gdy ktoś te fakty nagina pod swoją rzeczywistość.
dobrze, bo ma boleć
@gangsteris: kek Wcale nie widać jak u ciebie pęka d--a, bo miałeś błysnąć, a wyszedłeś na matołka, który na dodatek pisze o szacunku do faktów nie mając o faktach pojęcia. Możesz pisać co chcesz, ale sam doskonale wiesz, że ten wpis to pomnik twojej ignorancji i żadne pitolenie teraz nie przykryje.
osobiscie moze i bym wolal
@B_P_R_D:
@Zari:
@Krol_Pontaru:
@XsomX:
Przecież historia w grze będzie oparta na ALTERNATYWNEJ wersji I wojny światowej. Równie dobrze mogliby dać eskimosa jako głównego bohatera