Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Czujecie się dorośli? Kogo uważacie za osobę dorosłą?
Jeśli nie ma w ankiecie to dopiszcie typy w komentarzu.
#pytanie #ankieta #pracbaza
Osoba dorosła to?
Ten "minimalny wkład" to różnica dokładania się 500-600zł matce do rachunków, albo 1k randomowemu człowiekowi za
@Cash1337: Wszystko można sprowadzić do absurdu. 500pln to cena twojej samodzielności. Piszesz o pociągu w mój blok. Mam rodzinę i znajomych, jednak w pierwszej kolejności interesowałbym się hotelem jeżeli sytuacja miałaby charakter krótkotrwały, ubezpieczyciel pokryłby straty (opłacam ubezpieczenie, kolejny element dorosłego życia).
Koszty życia w Częstochowie są niższe ale i zarobki odpowiednio również. Porwałbym się na wynajem jako singiel, kredyt pewnie
Komentarz usunięty przez autora
@szymekk: Co mi będzie jakiś random z internetu mówił, że nie jestem DOROSŁY!
MAAAAMOOOOOO!!! Kiedy obiad!!!???
I Dex - poruszę temat jeszcze raz, bo to jest akurat dosyć świeże u mnie, bo ma niecały rok.
Wyjazd do USA - z-----------e na półtora etatu przez 4 miesiące, 3 miesiące bez wolnego dnia, bo nawet w weekendy pracowałem, czasami po 14 godzin. Sam, bez znajomych, bez rodziny na drugim końcu świata.
@DeXteR25: ile masz lat?
Komentarz usunięty przez moderatora
Myślę, że większość ludzi czytających te komentarze ma gdzie mieszkać w
@Cash1337: Nie bądź taki pewien.
@Dziobaczka: I to jest kwintesencja "dorosłości", a jak masz dzieci do tego to już jest wogóle p--------e. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyprowadziłem się jak miałem 20 lat, ale dorosłość w moim przypadku zaczęła się pojawiać dopiero po przyjściu pierwszego dziecka na świat, czyli 9 lat później.
Owszem, znam ludzi, którzy mają po 25 lat, w życiu nie mieli pracy a jak mama zadzwoni o 23 że ma wracać, to wychodzi i wraca do domu. To jest osoba całkowicie uzależniona od rodziców i niesamodzielna. Wie, że jak się nie posłucha to mamusia