Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +15
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +64
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
Ocena: doskonały temperament, elegancki, płynny ruch, doskonałe kątowanie kończyn przednich i tylnych, ładny, szeroki front, głowa doskonała, sucza, doskonale osadzone oczy i uszy, zgryz nożycowy.
Cieszę się ogromnie, dla mnie wygrała, tym jak się zachowywała, jak współpracowała na ringu, jak pięknie się wystawiała. Jestem dumna i z siebie i niej. Sędzia była Zorą zachwycona, a mi szczęka spadła, bo Zorka jest drobniejszą suczką, ale o pięknych proporcjach i świetnym sportowym wyglądzie. Teraz to wiem, i takiego kopa potrzebowałam :)
To wszystko nie udałoby się jednak gdyby nie @nama, która dźgała mnie cały czas palcem przez fb, i wykopywała na wystawę, to ona mi dokuczała jak narzekałam że Zorka za chuda. To tylko dzięki niej pojechałam, bo wywierała na mnie presję dobrego marketingowca. To też dzięki jej chłopakowi dotarłam do Rybnika, on też zrobił masę świetnych zdjęć…
Na wykopie poznałam masę przykrych ludzi, nieprzyjemnych i wulgarnych, ale cały ten hejt wynagradzają na prawdę wartościowi ludzie, których tutaj poznałam.
Dziękuje jeszcze raz @nama!
#zorabull - polecam - użyj tagu jeśli chcesz widzieć więcej, lub wrzuć go na czarną listę jeśli nie chcesz widzieć moich postów.
#bulterier #smiesznykonik #smiesznaswinka #wystawypsow #psy #pies
Komentarz usunięty przez moderatora
Książka pomocna jak się ma pierwszego psa. Trochę amerkancka ale pomaga.
@energetyk2: Zora podobnie jak Premier są jeszcze w klasie młodzieży, więc na CACIB jeszcze ciut za z wcześnie.