Aktywne Wpisy
Sylvio19 +2228
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Obiboq +58
To są konkretne wymagania :D
#tinder
#tinder
Ostatnio coś na banię mi siadło bo czuję się bardziej odrealniony i odcięty od ciała niż gdy nie wychodziłem z domu, może to dlatego, że nagle karate ćwiczę, biegam i tańczę swing a dodatkowo chodzę do dziennego psychiatryka i co chwilę sobie zadaje pytanie po #!$%@? się tam zapisywałem i co tam robię, w sumie to nic nie robię i ostatnio #!$%@? dostałem bo ciągle na grupowej psychoterapii przysypiałem. Myślę, że nie dla każdego takie zmiany są dobre, gdybym mógł to bym cofnął czas i #!$%@?łbym te wszystkie zmiany, teraz się wycofywać nie będę bo już miesiąc jestem w tym psychiatryku i jeszcze 2 zostały a na te zajęcia trochę kasy wywaliłem to chciałbym trochę chociaż osiągnąć nim machnę na to ręką ale wolałbym sobie codzinnie spać i nic nie robić.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@venom1324: W wypisie z psychatryka mam napisane zaburzenie osobowości, ciężko powiedzieć co mi jest, #!$%@? mam na wszystko i #!$%@?ł
@venom1324: Nie mam.
@uzbek23: Chodzę już prawie pół roku na dzienny oddział psychiatryczny i jedynie ordynatora #!$%@? i ma na mnie #!$%@? choć coś tam próbują pomóc ale mnie tylko męczy i nudzi to miejsce choć większości się tam podoba i traktują to jak wakacje.