Aktywne Wpisy
Darthal +28
Wyobrażacie sobie w ogóle leżeć razem z dziewczyną, gdy ona jest przytulona do was, oglądać jakiś film na netfliksie, całować się w między czasie, dotykać, spać razem czując jej ciało obok. To uczucie że ona was kocha, pożąda was, stara się. Przecież to musi być coś zajebistego.
#samotnosc #przegryw
#samotnosc #przegryw
kvvach +260
Dwa pracodomy oraz dzisiejsza wycieczka po pracy.
Dzisiaj musiałem przetestować buty i pedały SPD, które wczoraj zakupiłem. No i powiem szczerze, że trzymanie nogi jest super, mimo iż buty kupiłem budżetowe. W końcu mogę mocniej pedałować bez obaw, że noga zsunie się z pedałów.
#rowerowyrownik #unibike
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
Buty Shimano MT44
Pedały w systemie Cick'R PD T400 (niestety białe, ale przynajmniej były na promocji)
Komentarz usunięty przez autora
@civi88: no najgorzej w lecie... W upały jeżdżę na rowerze w sandałach - nie wyobrażam sobie jeździć w takich butach :/
@civi88: cóż* #grammarnazi
Swoją drogą: ciekawe, czy są sandały spd :P Szpilki widziałam...
EDIT
Ojacie, są! :)
http://www.mikesport.pl/shimano-sh-ct46-buty-sandaly-rowerowe-trekking-czarne.html
Co do sandałów, całkiem fajne. Możliwe, że na temperatury +30 się mogą przydać. Nawet ich cena nie zabija.