Wpis z mikrobloga

777 595 - 20 - 18 - 30 = 777 527

Dwa pracodomy oraz dzisiejsza wycieczka po pracy.
Dzisiaj musiałem przetestować buty i pedały SPD, które wczoraj zakupiłem. No i powiem szczerze, że trzymanie nogi jest super, mimo iż buty kupiłem budżetowe. W końcu mogę mocniej pedałować bez obaw, że noga zsunie się z pedałów.

#rowerowyrownik #unibike

Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
civi88 - 777 595 - 20 - 18 - 30 = 777 527

Dwa pracodomy oraz dzisiejsza wycieczka ...

źródło: comment_s95zGW7xr5FqyXGYNUGqxyq3CZSx20Ud.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@Gagar: Nie są takie najgorsze. Jakiś tam bieżnik mają, ale nie oszukujmy się opona 1,4 nie jest stworzona do jazdy w terenie. Jest na pewno zdecydowanie lepsza niż bez takiego bieżnika.
  • Odpowiedz
@faramka: Buty fajne, ale nie wiem czy nie będą za ciepłe, bo są zabudowane. Są prawie jak normalne, ale jednak blok spd wystaje trochę i stuka na twardej nawierzchni
  • Odpowiedz
Buty fajne, ale nie wiem czy nie będą za ciepłe, bo są zabudowane.

@civi88: no najgorzej w lecie... W upały jeżdżę na rowerze w sandałach - nie wyobrażam sobie jeździć w takich butach :/
  • Odpowiedz
@faramka: A faktycznie, ależ babola strzeliłem. No cóż nie mogę już poprawić.
Co do sandałów, całkiem fajne. Możliwe, że na temperatury +30 się mogą przydać. Nawet ich cena nie zabija.
  • Odpowiedz
@xxguru85xx: Rewelacyjnie. W szczególności czuć to przy podjazdach pod górkę i w lesie. Noga cały czas wpięta i pełna kontrola. Polecam. Moje to m520 plus platformy. Poza tym że słabo wyglądają to sprawują się świetnie. Unibike po kupnie spd dostał drugie życie. Jednym słowem polecam bo warto, nawet z aspektu zdrowotnego. W razie pytań pisz.
  • Odpowiedz
@civi88: pytań raczej nie mam. Boję się tylko, że stopy nie będą miały jakiegoś takiego podparcia jak na platformach i będą bolały. W ogóle ostatnio cierpną mi strasznie dłonie. Wszystko było ok a od kilku dni jest masakra.
  • Odpowiedz
@xxguru85xx: Dlatego polecam Ci moje PD-T400. Chociaż przy długim staniu na pedałach też mi drętwieją małe palce, ale wypięcie i pokręcenie przywraca prawidłowe krążenie. Co do rąk - proponuje ustawić trochę inaczej siodełko lub kupić rogi tak jak ja. Rogi dają parę dodatkowych chwytów, które naprawdę dają rękom ulgę.
  • Odpowiedz