Aktywne Wpisy

wykop +58
To już dziś! \ (•◡•) /
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡

Lolenson1888 +217
A ten dalej swoje, myśli że stawiając kropkę po każdym słowie każda jego wypowiedź staje się głębsza. xDD
#mecz #kanalsportowy
#mecz #kanalsportowy

Komentarz usunięty przez moderatora
@seta1991: @chore_kalafiory aplikacją zajmuje się w wolnych chwilach, i próbuje co rusz wypuszczać nowe aktualizacje. Zawsze możesz zmienić w ustawieniach aplikacji aby linki otwierały się w twojej przeglądarce a nie w wbudowanej do czasu naprawiania problemu.
@El_Dugarro: Jak wyjdzie nowe API to na pewno
@NH35: a tak serio to maciej robił tę appkę po godzinach
Komentarz usunięty przez autora
@NH35: nowa wykopowa appka stoi w większości na nowym API a nie ma ankiet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@seta1991: właśnie poprawiłem to, ale nie dam dzisiaj rady machnąć update'u apki
@Saute: błąd jest po stronie wykopu (dostęp do pw nie jest przyznawany mimo zaznaczonego chechboxa) - spróbuj wylogować się z aplikacji i usunąć apkę ze swojego profilu na webie, a potem jeszcze raz się zalogować w apce
@AlgorytmPrima: jeszcze nie wiem ococho, ale udało mi się zreprodukować
Ale trudno, rzadko i tak piszę z apki bo nie wygodnie mi, więc będę działał jak mam. :)
@chore_kalafiory: za apkę <3 będę się powtarzać do znudzenia.
Jak już można zgłaszać tu jakieś problemy, to chciałem tylko powiedzieć, że apka ma problemy z uploadem cięższych zdjęć. Jakieś grafiki czy zrzuty ekranu wrzuca bez problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°)