Aktywne Wpisy

Szeretlek +225
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
tataBrajanka +97
Ale mnie w------a psiara dzisiaj, to są naprawdę podludzie. Jestem sobie na działeczce dzisiaj elegancko, idzie sobie kobiecina z psem oczywiście luzem, miałem otwartą bramę na działkę. Dzieci się bawią a ten do nich podbiega syn (3 lata) się wystraszył i popłakał a ta cmoknęła "fafik" chodź. Pies do niej podbiegł a ja do syna żeby go uspokoić. No i wraca baba z tym psem dalej luzem i piesek znowu wbiegł na

Sesja RPG dla Mirków, zapraszam wszystkich do zabawy, można dołączyć w każdej chwili, wystarczy napisać co robisz.
-Dowódco! Demony kolejny raz zaatakowały!- uzbrojony w dwa miecze @Angrist wykrzyczał to wbiegając do namiotu Hurryka.
-Co? Jak demony? Gdzie demony? - odpowiedział wyrwany ze snu Hurryk
-Cela elfa szybko.
Hurryk spał w mundurze, chwycił tylko pas z bronią i razem z Angrist pobiegli w strone miejsca ataku.
Na miejscu była już cała wasza drużyna, Hurryk wydał rozkaz aby wpuszczono was do namiotu, strażnicy nie protestowali.
Gdy tylko weszliście do środka @mojemacki natychmiast wyszeptał inkantację zaklęcia Magiczne oko, jednak nie znalazł żadnych demonicznych śladów, demon musiał być bardzo potężny skoro udało mu się zatrzeć ślady swojej obecności.
Elf leżał na ziemi w odległym kącie celi, celą była klatka o wymiarach 3x3 metry ciągle zamknięta na klucz, dyplomata leżał z raną po pchnięciu mieczem w klatkę piersiową, spał w momencie swojej śmierci która była szybka, zdążył się tylko złapać za miejsce rany, ostrze miecza musiało zostać przepuszczone między kratami ściany celi.
@Takietozycie uważnie przeszukuje ziemię wokół krat, doskonale zdaje sobie sprawę że jeśli znaleziono tu odłamek stali demonów to powinny leżeć również jakieś opiłki, nie ma ich jednak, sprawdza dokładnie kraty, szybko znalazł dobrze widoczną świeżą rysę na drzwiach celi.
-Panowie, pełna gotowość- ten demon może się tu jeszcze czaić, przeszukajcie ostrożnie okolicę, tylko bez brawury.-wydał rozkaz Hurryk...
Expa otrzymują:
Statystyki: