Aktywne Wpisy
Nie wytrzymuje psychicznie na #emigracja. Patusy z pokoju obok, jak sobie wybierałem ubrania na jutrzejszy wepchnęli mnie "na żarty" do szafy po czym związali wyjście trytytkami. Prosiłem żeby otworzyli a oni śmiali się przez 20 minut i mówili żebym tam spał. Wpadłem w panikę i prawie tam zemdlałem. Jak się rozbeczałem to dopiero poszli do rozum do głowy i otworzyli. Szkoda że nie mogę tego rzucić bo nie będę miał za
jmuhha +9
Co myślicie o tej łazience
windows phone to jest takie archaiczne gówno, że nawet jak jest aplikacja bankowa millennium, to na WP nie mogę dodawać kart lojalnościowych, a na ios da sie bez problemu xD
jak macie, to polecam wyrzucić, nie oddać. Jak komuś oddacie, to będzie musiał tego używać, czyli wyrządzicie zło. Pozdrawiam.
Naprawdę, jak masz to wyrzuć to przez okno, tylko upewnij się że nikt nie idzie. Zostać zabitym przez telefon z WP to wyjątkowo głupia śmierć.
Nie ma co roztrząsać czyja to wina, bowiem niezaprzeczalnym faktem jest, ze na końcu traci użytkownik, który traktowany jest jako klient gorszego sortu.
@terwer358: spróbuj na ios przesłać zdjęcie przez bluetooth ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a na androidzie nic się nie wiesza?