Wpis z mikrobloga

@DBF2B: trzeba spojrzeć na sprawę szerzej - apki na WP są dużo gorsze niż na andka czy iosa. Sam system jest kwadratowy i widać że nie z tej epoki, przeglądarka wiesza się na stronach internetowych, wywalając do home screen. Przeglądarka jaka? IE.

Naprawdę, jak masz to wyrzuć to przez okno, tylko upewnij się że nikt nie idzie. Zostać zabitym przez telefon z WP to wyjątkowo głupia śmierć.
@terwer358: Ale co ma system do tego ze developer który robił aplikację to amator który nie potrafi zrobić porządnie aplikacji? To nie wina systemu tylko wina twórcy aplikacji. Żale wylewaj do niego. System jest bardzo z tej epoki a ze ciebie kwadraty przerastają to inna sprawa. Na W10 jest edge i przeglądarka ta jest świetna i korzysta mi się z niej tak dobrze jak na chrome.
@terwer358: Ostatnio każda aplikacja na wp zaczęła mi się wysypywać bez jakiegoś powodu. Do tej pory byłam zadowolona z systemu, ale po półtorej roku działania dobrze, dziesiąty windows przyszedł i #!$%@?ł. Telefon zaczął się wieszać, aplikacje wysypywać (nawet #!$%@? zadzwonić czasem nie mogę lub sms-a wysłać) i czekam na koniec umowy z tym czymś. A aplikacja bankowa wyświetla mi się tylko w lewym górnym rogu, nic nie idzie z nią zrobić.
@dancap: @DBF2B: system ma śmiesznie mały udział w rynku (2%), wiec developerzy maja #!$%@? i robią na odczep się (albo w ogóle nie robią).

Nie ma co roztrząsać czyja to wina, bowiem niezaprzeczalnym faktem jest, ze na końcu traci użytkownik, który traktowany jest jako klient gorszego sortu.
@frogfoot: Ale to nadal wina developerów :) system jest i jako system spokojnie może spełniać wymagania przeciętnego użytkownika innych systemów. Dlaczego system ma 2%? Bo niema aplikacji czyli sami developerzy doprowadzają do takiego stanu rzeczy. Oczywiście Microsoft powinien wyłożyć troche kasy i zapłacić za 30-50 aplikacji ktore powinny sie obowiązkowo znaleźć na mobilnych systemach. Mimo wszystko to wina developerów beda aplikacje to beda użytkownicy i pieniądze. System jest, ułatwienia w konwertowaniu
a na ios da sie bez problemu

@terwer358: spróbuj na ios przesłać zdjęcie przez bluetooth ( ͡° ͜ʖ ͡°)

przeglądarka wiesza się na stronach internetowych, wywalając do home screen. Przeglądarka jaka? IE.

a na androidzie nic się nie wiesza?