Wraca facet do domu z delegacji, a tam, w jego łóżku obcy facet, więc pyta gościa: -gdzie moja żona? Na co co koleś przestraszony: -bierze prysznic -To wiesz co? To ja się schowam do szafy, a ty nic jej nie mów - I wlazł do szafy. Wtedy wraca żona i od progu pokoju mówi: -Zerżnij mnie teraz! Ale zerżnij mnie tak, żebym się posikała! -Zajrzyj do szafy, to się zesrasz
@AdamES: @FilcowyKlapek: Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni. Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się rozłożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi: - Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od
@FilcowyKlapek: Pewnego dnia gość w swoim domku w lesie, położył się spać i następnego ranka doszedł do wniosku, że to tylko kolejna zaczynająca się historia która nie ma swojego zakończenia, a ty i tak ją przeczytasz.
@FilcowyKlapek: Szybki Lopez u Kochanki, nagle słyszy pukanie do drzwi i chyłkiem ucieka przez okno. Kobieta ubrała szlafrok, podchodzi do drzwi, otwiera, a tam Szybki Lopez i mówi: butów zapomniałem.
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
-gdzie moja żona?
Na co co koleś przestraszony:
-bierze prysznic
-To wiesz co? To ja się schowam do szafy, a ty nic jej nie mów - I wlazł do szafy. Wtedy wraca żona i od progu pokoju mówi:
-Zerżnij mnie teraz! Ale zerżnij mnie tak, żebym się posikała!
-Zajrzyj do szafy, to się zesrasz
#heheszki
- Kuźwa, kolego, ile razy mam powtarzać? Nie ma jej tu, rozwiodłem się!
Przyjechała ekipa, zmontowała szafę.
Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się rozłożyła.
Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy.
Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi:
- Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od
@Meru: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora