@Luxik: a bo to wartość człowieka przejawia się tylko w tym co odkrył i co wynalazł? Ludzie, w tym kobiety, są wartościowi na różne inne sposoby, dziwne rozumowanie
miałem ostatnio okazję być na rozdaniu dyplomów doktorskich i habilitacyjnych na uczelni ścisłej, kobiet było całkiem sporo i jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że w ilości porównywalnej z mężczyznami... one nie mają czasu zastanawiać się nad takkimi pierdołami, one pracują, one są, one odkrywają...gdyby się tym zainteresować, a nie układałać hasełka do tego typu gównianych programów, to można by zmienić podejście... dno. I Korwin pakując się w takie dyskusje
XD
#kobiecalogika #korwinkrul #masakrujelewakow #feministki
tl:dr Kobiety w XXI wieku wynajdują mniej wynalazków i odkrywają mniej odkryć dlatego, że... nie wierzą w to, że są mądre XD
#mowiejakjest #prawdaboli
Komentarz usunięty przez moderatora
@Masakrator1942: ja słyszałem, że kiedyś zespół kobiet coś wynalazł, ale potem się pokłóciły, strzeliły focha i wynalazek został zapomniany :3
@KREM_Z_BROKUL: nie wiem, to tylko cytat bez kontekstu xD
miałem ostatnio okazję być na rozdaniu dyplomów doktorskich i habilitacyjnych na uczelni ścisłej, kobiet było całkiem sporo i jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że w ilości porównywalnej z mężczyznami... one nie mają czasu zastanawiać się nad takkimi pierdołami, one pracują, one są, one odkrywają...gdyby się tym zainteresować, a nie układałać hasełka do tego typu gównianych programów, to można by zmienić podejście... dno. I Korwin pakując się w takie dyskusje
@debustrol: ktoś go ma za takiego?