Witam wszystkich ! Właśnie założyłem konto i kultura wymaga aby się przywitać i przedstawić Więc tak nazywam się Krzysztof Hermanowicz i pracuje jako introligator. Będę starał się zamieszczać znaleziska związane z książkami i wszystkim związanym z nimi, oraz przedstawić trochę prace introligatora. Pozdrawiam.
@introligatorhermanowicz: Mamy już pszczelarza i introligatora, teraz jeszcze poczekam na rzeźnicze ciekawostki i będę spełniona. :D Witamy serdecznie Panie Krzysztofie. :)
@introligatorhermanowicz: praca introligatora zawsze wydawala mi sie byc ciekawa. To piekna sprawa, być odpowiedzialnym za wygląd kaiążki. Oczywiście nie mówię o jej składzie. Sam chyba wybiore sie na jakies warsztaty introligatorskie.
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Właśnie założyłem konto i kultura wymaga aby się przywitać i przedstawić
Więc tak nazywam się Krzysztof Hermanowicz i pracuje jako introligator.
Będę starał się zamieszczać znaleziska związane z książkami i wszystkim związanym z nimi, oraz przedstawić trochę prace introligatora.
Pozdrawiam.
#introligator
Żeby nie było że jakiś leszcz jestem
#introligator
@introligatorhermanowicz: To się okaże w swoim czasie, zobaczymy po tagach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A napisał i sfotografowałbyś "Usuń Konto"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#introligator
@introligatorhermanowicz: Zapładniasz aligatory?
# introligator
Sam chyba wybiore sie na jakies warsztaty introligatorskie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)