Aktywne Wpisy

SaIamanca +404
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
źródło: IMG_20241011_115491
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<

Muszę dodać unikalną wartość w polu w ktorym trzymam identyfikatory rozdzielone przecinkami (ON DUPLICATE KEY UPDATE).
#mysql
#mysql
@Wykopowicz_Ryan: #januszebazdanych
Trzymałbyś to w osobnej tabeli?
#januszebazdanych
explode http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/string-functions.html#function_substring-index, ew. str_split, ew. własna procedura
Nic lepszego nie wymyśliłem.
SET @id = '1', @ids = '1,2,3,1,4,5,1', @new_id='1';
SELECT IF(@ids=@newid,@id,CONCAT(TRIM(TRAILING CONCAT(',', @id) FROM TRIM(LEADING CONCAT(@id, ',') FROM REPLACE(@ids, CONCAT(',', @id, ','), ','))),',',@newid)) AS
v@M4ks: A teraz podaj swoje prostsze rozwiązanie, guru javy z ajfonem.
źródło: comment_PShtJji4NtP8L5AH5Ze7S34KtNRshoX7.jpg
PobierzGeneralnie jest tabela dla dodatkowego bajeru, nie jakiejś głównej funkcjonalności.
Poza tym całą logikę funkcjonalności zmieściłem w jednym zapytaniu i jestem z tego dumny : ]