Aktywne Wpisy
Bananek2 +374
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
aktualnie myślę o jednym z samochodów Audi z silnikiem diesla
#samochody #motoryzacja
Dlaczego pytasz o to czy chcę samochód na firmę czy prywatny, jaką to robi różnicę oprócz tego, że w przypadku firmy mogę skorzystać np. z leasingu?
@Crypton3: Mazda 6 w klekocie zaczyna się od 120 kafli
Myślę, że Megane4 nada się świetnie na trasy - nie jest taki mały przecież a i silniki są ciekawe, a pierwsze testy są pozytywne. Może wybierz się do salonu i zrób jazdę próbną? Do tego wnętrze wręcz zachęca by z niego nie wysiadać :)
Jest na rynku dużo aut, które oferują to samo lub niewiele mniej pod względem
@Singularity00
@obi1keno2bi: w życiu. A serwis VAGa to nieporozumienie - i mówię tu o Niemczech. Nie potrafią zrobić NIC dobrze. Tak się składa, że 3 z 4 VAGów które mamy w firmie musiały już odwiedzać serwis (to są samochody wyprodukowane w zeszłym roku, nalotu póki