Aktywne Wpisy
koronawirus +260
Tak wygląda u mnie jedna z dróg do lokalnej wioski. Ludzie nie mogą dojechać do domów. Przy granicy z Czechami dzieje się prawdziwa tragedia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#powodz
#powodz
BELM0ND0 +542
Plusujcie potężny zbiornik- Racibórz Dolny. Przyjmie 185 mln metrów sześciennych wody co pozwala na przechwycenie fali z powodzi tysiąclecia. Chroni 2,5 miliona ludzi z trzech województw: śląskiego, opolskiego i dolnośląskiego.
#powodz
#powodz
#bukmacherka #expekt #zycienakrawedzi
-STS
-Fortuna
-Millenium
-Totolotek
Reszta jest "be".
@Milfboner: raczej nie, Polska generalnie ma problem w tej kwestii, bo internetowe buki działają legalnie w krajach Unii Europejskiej, a nasza ustawa hazardowa im tego zakazuje.
Generalnie juz od jakiegos czasu nie uzywam skrilla bo stwierdzilem ze bet365 to dobre ziomki i mnie nie sprzedadza, ale jakby bylo inaczej to dam znac ze sztumu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo łatwo się z tego wyłgać przed urzędem. Przede wszystkim wygrany pieniądz nie spływa prosto od bukmachera a od pośrednika finansowego. Po drugie, nikt cię za rękę nie złapał jak obstawiałeś. Jest jeszcze wiele innych furtek. Ale sama sprawa to jest pole do popisu dla zwykłego aplikanta radcowskiego ze słabej płatnej uczelni.
Najważniejsze: nigdy nie grałem,