Wpis z mikrobloga

@Milfboner: Tutaj większość gra na innych bukach niż te które podałem. Jakoś żyją, ale ja nie wiem korzystam tylko z Fortuny i STS (nie jestem specjalistą od innych buków, pytaj innych).
  • Odpowiedz
ryzyko niezapowiedzianej wizyty smutnych panów o 6 rano

@Milfboner: raczej nie, Polska generalnie ma problem w tej kwestii, bo internetowe buki działają legalnie w krajach Unii Europejskiej, a nasza ustawa hazardowa im tego zakazuje.
  • Odpowiedz
@Milfboner: Jasne. U buka zresztą też możesz, kiedy pytają o dokumenty. Są to za duże firmy, to tak jakbyś pytał, czy tworząc konto pocztowe czy bankowe możesz podać swoje dane. Chyba, że jesteś typem osoby wszędzie węszącej spisek, ale wtedy trudno się obracać w internecie.
  • Odpowiedz
@Milfboner: jesli jest taki wymog to raczej bezproblemowo - zakladalem skrilla dosc dawno i nie pamietam jak to bylo, ale nie mialem jakichs nieprzyjemnosci z tym zwiazanych.

Generalnie juz od jakiegos czasu nie uzywam skrilla bo stwierdzilem ze bet365 to dobre ziomki i mnie nie sprzedadza, ale jakby bylo inaczej to dam znac ze sztumu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Milfboner: graj gdzie chcesz. Jak będziesz miał polecony z celnego/skarbowego to będziesz się martwić.
Bardzo łatwo się z tego wyłgać przed urzędem. Przede wszystkim wygrany pieniądz nie spływa prosto od bukmachera a od pośrednika finansowego. Po drugie, nikt cię za rękę nie złapał jak obstawiałeś. Jest jeszcze wiele innych furtek. Ale sama sprawa to jest pole do popisu dla zwykłego aplikanta radcowskiego ze słabej płatnej uczelni.
Najważniejsze: nigdy nie grałem,
  • Odpowiedz