Wpis z mikrobloga

jak to odkrecic?probowalem wszystkiego ale na moje gwint sie popsul.Do polowy zuzylem i tak zakrecilem ze teraz chodzi luzno i nie mogw tego podniesc.mozna krecic i nic.Nawet kombinerki probowalem i lipa.moze odciac tego.gumowego czopa na gorze?na butelce.mi nie zalezy,chce tylko liwuid #epapierosy #epapieros
szakal555 - jak to odkrecic?probowalem wszystkiego ale na moje gwint sie popsul.Do po...

źródło: comment_KKjTiclREBKOw4HriM5DZh2efxavU8X6.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hjrhombre: akurat ja tego gowna nie pale. Znajomy testuje teraz ta firme, podobniez ma ona zwiazek z pink fury.Miesiac vapowania da mi porownanie jak niebezpieczna jest ona dla zdrowia,a tymczasem WEJP NEJSZOOOOO
  • Odpowiedz
@ONGHi: @hjrhombre: nie wiem jakie notki zostawiliscie przy moim koncie i nie obchodzi mnie to,ale nie rozumiem czemu wciąż walczycie z faktami. Moj znajomy dostal raka od palenia zerówek, a wtedy wy wszyscy rzuciliscie sie na mnie jakbym zrobil krzywde waszej matce
  • Odpowiedz
@hjrhombre: tylko osoba uzależniona walczy z faktami i próbuje odwrócić kota ogonem tak samo jak robisz to Ty w tym momencie. Za kilka lat sam zobaczysz dokąd zabrnąłeś w tej swojej pewności siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@hjrhombre: lekarzy czyli staregochemika? Gdzie są ci twoi lekarze? Tlumaczylem, że badania są robione dla pewnej grupy epalaczy. Nie zamierzam po opublikowaniu badań zniszczyć przemysłu epapierosowego i zostać jeszcze posądzony na wielomilionowe koszta...
  • Odpowiedz
@ONGHi: Ejjjjjjjjjjjjj cumplu, nie dbam o Twoje badanie, nawet nie wiem o co pieć, ja po prostu d-------m się do tego:

akurat ja tego gowna nie pale. Znajomy testuje teraz ta firme, podobniez ma ona zwiazek z pink fury.

Od kiedy Gliceryna roślinna to firma? xD
  • Odpowiedz
@ONGHi: just fake produkwany jest przez pink fury...
@hjrhombre: takie pierdoły nie poparte dowodami to w wordzie moze i 5latek sobie popisać.oczywiscie udostepnione tylko na blogu starego chemika mowi samo za siebie
  • Odpowiedz