Aktywne Wpisy
nothanks +74
Alkoholizm mojego ojca skutecznie odebrał moje dzieciństwo.
Pamiętam jak mając lvl 7 matka wysyłała mnie do 2 pobliskich barów (!) by odszukać starego. nie wiem? chyba myślała że widok takiego gówniaka po prostu zmiękczy jego uzależniony umysł, ale nie. to nic nie dawało.
Raz nawet pamiętam prosiłam barmana by nie sprzedawał ojcu więcej alkoholu.
(╥﹏╥)
czaicie? miałam 7 lat.... z perspektywy czasu nie mogę tego pojąć, to po
Pamiętam jak mając lvl 7 matka wysyłała mnie do 2 pobliskich barów (!) by odszukać starego. nie wiem? chyba myślała że widok takiego gówniaka po prostu zmiękczy jego uzależniony umysł, ale nie. to nic nie dawało.
Raz nawet pamiętam prosiłam barmana by nie sprzedawał ojcu więcej alkoholu.
(╥﹏╥)
czaicie? miałam 7 lat.... z perspektywy czasu nie mogę tego pojąć, to po
Soothsayer +48
będę w to wycierał gówno z dupy
Lenovo ZUK Z2 Pro zaprezentowany - pozamiatał #xiaomi Mi5?
Specyfikacja:
Ekran: 5,2 cala Super AMOLED FULL HD
SoC: Qualcomm Snapdragon 820
RAM: 4 GB lub 6 GB RAM LPDDR4
ROM: 64 GB lub 128 GB UFS 2.0
Aparat główny: 13 Mpix (tył); matryca Samsung ISOCELL; wielkość pikseli 1,34 mikrona; 6-elementowa optyka f/1.8; detakcja fazy (PDAF); optyczna stabilizacja obrazu (OIS); nagrywanie wideo w jakości 4K, dwutonowy flash
Aparat przedni:8 Mpix; piksele wilekości 1,4 mikrona; optyka f/2.0; autofokus
Bateria: 3100 mAh; szybkie ładowanie Quick Charge 3.0 (80% w 40 minut)
Sensory: pulsometr i czujnik nasycenia krwi tlenem w przycisku HOME, czujnik UV; wysokościomierz; 3-osiowy kompas cyfrowy; 3-osiowy żyroskop; 3-osiowy akcelerometr; czujnik oświetlenia; czujnik zbliżeniowy
Łączność: 4G LTE; dwuzakresowe Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth 4.1; GPS/GLONASS
Inne:USB 3.1 typu C; czytnik linii papilarnych Utouch 2.0 (rozpoznawanie odcisku w czasie 0,1 s nawet z mokrym palcem, korzystanie z gestów na czytniku jak przesuwanie zdjęć czy wysuwanie paska powiadomień); Dual SIM, wsparcie iCloud, międzynarodowa wersja ma chodzić na Cyanogenie
Obudowa została wykonana ze szkła oraz aluminowej ramki. Tylny panel jest jest zakrzywiony cały a nie tylko samo szkło z zaokrąglonymi krawędziami (2.5D). Czarna paskudna obwódka szczególnie popularna wśród chińskich smartfonów ma tutaj tylko 0,05mm co będzie dawało świetny efekt przy białym kolorze smartfona (będzie później także wersja srebrna/czarna).
Cena? Koło 1600 zł (oczywiście na rynku chińskim) za najlepszą wersję.
@burningio: wygląd to rzecz gustu, jednak nie ma co gadać, na papierze Xiaomi przy tym potworze jest trochę słabe, nie ma co się oszukiwać. Zobaczymy czy konstrukcja też będzie taka świetna jak we flagowym Xiaomi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ale tak na serio dla MIUI i 3GB to mało, pewnie 6GB spokojnie by wsiąkło jakby mogło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Człowieku mam chyba z 15 produktów Xiaomi w swoim domu z czego 4 smartfony.
Używałem już MIUI zanim powstała w ogóle strona MIUIPolska.
Szanuję Xiaomi motzno ale po prostu patrzę obiektywnie a nie jak ślepy fanboj. Lenovo z Xiaomi wygrało.