właśnie zauważyłem że cda udostępnia niektóre filmy TYLKO dla użytkowników premium... pójdą na dno jak nasza klasa, jak mam płacić za oglądanie filmów to już wolę netflixa, a nie jakieś pazerne, brudne polskie łapska #piractwo #oswiadczenie
@rudy2007: zgadza się, to największy ból ;/ @Nhfg45fffgg: mam w dupie to 7 zł czy 10 zł. nie będę płacił jakiemuś oportuniście za to żeby się za 2 lata (jak mu właśnie trzasną stronę) zawinął się z kolesiami na jakiś cyrp i srał pieniędzmi @PhilipDickens: jak już mam kogoś finansować na rozrywkę, to na pewno nie takich złamasów
Platforma Obywatelska powoli odkrywa swój program, mur na granicy z Białorusią ma być zlikwidowany, Tabuny rozjuszonych muzułmanów będą atakować nasze granice jak to było dwa lata temu.
pójdą na dno jak nasza klasa, jak mam płacić za oglądanie filmów to już wolę netflixa, a nie jakieś pazerne, brudne polskie łapska
#piractwo #oswiadczenie
Składasz się z 3 kolegami po 7zł i oglądacie.
Na dno to pójdą jak im zgaszą stronę i serwer.
@Nhfg45fffgg: mam w dupie to 7 zł czy 10 zł. nie będę płacił jakiemuś oportuniście za to żeby się za 2 lata (jak mu właśnie trzasną stronę) zawinął się z kolesiami na jakiś cyrp i srał pieniędzmi
@PhilipDickens: jak już mam kogoś finansować na rozrywkę, to na pewno nie takich złamasów