Aktywne Wpisy
unintelligible +408
Może i w powiecie myślenickim normy przekroczone są o 800%, ale 1) ekologia to lewacka ideologia, 2) zakaz palenia w piecach to faszyzm, 3) mój dziadek i pradziadek palili w piecu i wszyscy byli zdrowi. #ekologia #polska #zamordyzm #krakow #lewackalogika

soshiu 0
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec? #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow

Wszelkich szczegółów odnośnie partii i naszych celów udzielam w grze.
CEL NUMER 1 - ZLIKWIDOWAĆ KOA
Nad nazwą jeszcze popracujemy, ta jest na razie robocza.
#mirkocraft
1. Afery i rozruby tylko w weekendy, ew wieczorem w tygodniu, aby normalni ludzie też mieli okazję uczestniczyć. To, że KOA atakuje o 1.00 w nocy w niedzielę to jakaś porażka.
2. Obowiązkowo kilka eventów jednocześnie, na raz.
3. Nowy stadion dla graczy w Spleef, automatycznie naprawiany publicznym przyciskiem, aby każdy mógł się bawić. Dodatkowo zawody co jakiś czas.
4. Każdy ma prawo do jednego darmowego ciasta w
Większość afer odbyła się wieczorem, co do tego nie jesteśmy w stanie kontrolować starć z KOAem;