Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +10
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
szczurek_87 +21
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ImInLoveWithTheCoco:
Może tak, a może nie. Zawsze jednak, gdy słyszę/czytam takie śmiałe tezy, przypominam sobie, jak byłem w podstawówce. I usłyszałem w telewizji, że przeprowadzono sondaże wyborcze w liceach w całej Polsce i wygrała je UPR. Tak, tak... prawie 20 lat temu. I wtedy pomyślałem sobie to samo, co Ty teraz. Tyle że ta przyszłość przyszła, a krulowi skoczyło z jakichś 3% do
@ImInLoveWithTheCoco: o, nie wiedziałem, że Polański ma tu konto
Ja kiedyś byłem na baletach, też twierdziłem, że poniżej 16 roku życia nikogo nie widziałem. Prokurator uważał inaczej :(
KORWIN- srednia wieku 18-30, wynik wyborczy 4.76%, liczba posłów 0
Tyle w temacie
#bekazprawakow
@ImInLoveWithTheCoco: o cholera, jaki glupi blad zrobilem, nie wiem czemu uznalem nowoczesna za kod, dzieki za sprostowanie