Aktywne Wpisy

Rembrant +74
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
yaszczur +1108

Myślałem, że prędzej piekło zamarznie, niż radeon będzie wygrywać na pclabie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://pclab.pl/art69148.html
źródło: comment_TTI9DIGrsnQwrthpUkQuA4RAMbk5DgSv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Majster_2: Rise of the Tomb Raider, nie był robiony na jedną konsolę, z jednym systemem operacyjnym, tylko na różne sprzęty. Tu mamy przypadek gry robionej na konsolę, która pracuje na tym samym softcie co PC. Do tego na słabą konsolę, na której musieli zrobić co się tylko dało żeby wyglądała ładnie i dobrze chodziła. Więc nic dziwnego, że działa dobrze,
@Grzesiek4: Nie. Gra ma zbyt wysokie wymagania do tego co pokazuje
@Ksionc-Tomasz: ta gra działa dobrze? Przecież to porażka pod względem optymalizacji niezależnie od posiadanego sprzętu. R9 FuryX, karta za grube pieniądze, pamięci HBM, cuda na kiju, osiąga 62 klatki na sekundę w full hd i najwyższych detalach, "działa dobrze na pececie"? WTF?!
@ediz4: Nie, optymalizacja polega na dostosowaniu oprogramowania pod konkretny sprzęt. Producenci gier nie są debilami i wiedzą jakie są mocne i słabe strony danego sprzętu, więc piszą soft tak aby korzystał z mocnych stron.
@ediz4: Widzę, że mamy na sali experta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZmutowanaFrytkownica: Jak przeczytasz ze zrozumieniem moje wypowiedzi od początku, to zauważysz, że mówię o tym, że działa lepiej na AMD, bo była pisana na sprzęt z AMD. Nigdzie nei powiedziałem, że działa w 120 klatkach na sekundę na r9 280x