Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
Krótkie anonimowe pytanie do dojrzałych osób, proszę bez hejtu. Jakbyście zareagowali na propozycję waszej partnerki, aby otworzyć związek w jedną stronę (w jej)? Jesteśmy 6 lat razem, oboje lvl31, ale ona większy temperament i potrzeby, którym ja nie potrafię sprostać. Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. Jestem gotów się zgodzić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na nasze relacje...
#zwiazki
──────
TrexTeR +1
Od czego zacząć w #narkotykizawszespoko?
Zawsze mnie ten temat omijał, nie było żadnych problemów z nimi w moim szkolnym otoczeniu, więc jestem zielonka.
Zawsze mnie ten temat omijał, nie było żadnych problemów z nimi w moim szkolnym otoczeniu, więc jestem zielonka.
ewentualnie terminale z odroid + monitor czy nawet piZero, a moc obliczeniowa na lokalnym serwerze?
dzieciak loguje się na kompa który służy tylko za terminal do sensownej maszyny na której wykonywane są wszystkie obliczenia.
O ile się nie myle Citrix nawet oferuje coś takiego gotowe, a jak nie to ssh -Y.
Jak ci nie pasuje ChromeOS to walisz linux.
Wrzuć sobie LXDE, a najlepiej jeszcze niżej - #i3wm
I odpalasz X'a na 100MB ram.
@rzet: i3wm miało tam być, lubię je, ale chromebooki to i tak nie ta cena
@wacek_1984: mam już jedno lenovo w domu - nigdy więcej
chromebooka za 200 zł dorwiesz jak dobrze poszukasz, w nowych łatwo system zmienić
@hdh3he3: jak będzie sprzętowe wspieranie video, to czemu nie?
Oglądać youtube można przez apkę jak kodi.
Inna sprawa, że tab w firefox zabiera teraz prawie 200MB czyli tyle co sam system.
Komentarz usunięty przez autora