Wpis z mikrobloga

@kostya: O czym Ty do mnie mówisz?
Myślisz że reporty są po to żeby dawać je każdemu kogo się nie lubi?
Rzadko kogokolwiek zgłaszam, a jak już to robię to taka osoba musi być naprawdę upierdliwa, albo #!$%@?.
Ten reporcik najprawdopodobniej dotyczy gracza który chciał mi wyruchać całą rodzinę przez to że "ksułem" podczas gankowania i w teamfightach, mimo że wygrałem tamtą grę praktycznie solo na pięciu to i tak dostawałem
@Ealrion: zwracam honor. Zawiesiłem grę w LOL'a jakieś 2 lata temu (były wtedy 2 tryby gry 3 vs 3 ; 5 vs 5 i stara dżungla). Widzę, że w takim razie można wrócić do gry o ile ilość "impruwmentów" mnie nie przytłoczy.

@Psychodelik: zdrowsze jest po prostu olewania pacjenta. Mi czasami też się zdarzało napisać ironiczne GG EAZY LOLOLO NOOB na koniec rozgrywki. ( ͡° ͜ʖ ͡°
@kostya: Olewanie xD W wyższym diamencie ten sam typ może się trafić kilka razy w ciągu dnia i w tym jest właśnie problem, że często tacy ludzie trollują bo kojarzą twój nick z poprzednich gier.
@kostya: Mówisz, że Trybunał cię odciągnął od gry? To niestety muszę ci powiedzieć, że jak flejmiłeś dwa lata temu i dostawałeś za to kary to dzisiaj się nic nie zmieni. Ba... Teraz szybciej się dostaje kare za flejm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChomikSon: Feedowałeś - report;
napisałeś gg easy - report;
robiłeś penta junglerem - report;
nie robiłeś tego co kazali Ci premade gracze na rankedach - report;
miałeś za dużo killów w grze - report;
zabiłeś jako jungler blue noobowi na midzie - report.

Te i inne patologiczne sytuacje to tylko wierzchołek góry lodowej.