Wpis z mikrobloga

Polecam wszystkim #deskorolka #skateboard kurdde ʘʘ

Ciemno deszcz a ja pierwsZy raz od 10 lat staję i jadę! Pojezdzilem chwilę bo warunki średnie ale nagle wszystko nabrało sensu, wszystkie problemy zniknęły, byłem tylko ja i ona... i modlitwa żebym się nie w---------l bo mokro.

Warto kupić i nawet wrzucić do auta. Śmigać nią do auta, z auta do pracy i z powrotem, z domu do sklepu, ze sklepu do auta a autem wieczorem na skatepark, to taki plan na jutro ʕʔ

LVL 26 muszę p-------c system społeczny bo będą się z dziadka śmiać że w tym wieku na deseczceʕʔ ale jak z nią szedłem dziś to prokuratorboners spojrzenia i kisielwmajtkach od razu kurva hehe dobra grafika na decku też ważna

#oswiadczenie a nawet #wychodzimyzprzegrywu
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nieborski: na dobry zestaw myślę z 350zl coś wyd wiesz, możesz kupić longboard ale to z prawdziwą klasyczną deską będZiesz miał respekt. Czaisz? RESPEKT. (ᵔᵔ)

Kup oddzielnie elementy w skatwshopie albo sprawdzonych marek przez internet
  • Odpowiedz
@devastic: ladniutki deck Malita 7.825 chyba cala, również kupiłem oddzielnie grip i sam nalozylem.

Trucki jakieś gowno dziś byłem w skateshopie który się okazało likwidują, kupiłem dwa całe komplety po 49zl przecenione ze 150 każdy. Niby porządne ale na dniach dokupie coś lepszego. Kółeczka super łożyska spoko tylko zawieszenie c-----e za miękkie pływa.
  • Odpowiedz
@Unikat: zbadam czy będą pasować bo wiem że tracki nie majo jednego standardu, dzięki, może nie wiesz ale sam mi podpowiedziałeś jakiego decka wybrac i jestem bardzo wchvj zadowolony (ᵔᵔ)
  • Odpowiedz