Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Myślicie, że brakuje jej porządnego bolca?
#rozowepaski #neuropa #4konserwy
@juby0001: Często tak - np. nacjonalizm w wypadku Polaka jest nienormalny.
Chłop głoszący wyższość szlachty też jest
@juby0001: Ale poza "dyskretnym" w----------e tej nowotworczej to coś ciekawego napiszesz czy nie? Bo mi pachniesz kucem wzburzony niewejściem korwy, a wejściem Swetru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@juby0001: Głęboka analiza wypopka, głębia retoryki.
Czarna za n----------e umysłowe.