Wpis z mikrobloga

@tytanos: Chyba najbardziej w---------a osoba w sejmie. Nawet przebija Pawłowicz i Petru.
Jakby bardzo chciała to mogę ją przebolcować, może przesiąknie poglądami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Coś mi się wydaje jakby zamienić ją w tym poście z Pawłowicz to byś zmienił zdanie

@juby0001:

Ze zdaniem "czekolada smakuje paskudnie" bym się nie zgodził, ale jakby zmienić "czekoladę" na "g---o" to już pełna zgoda.

Hejtu na Pihowicz nie rozumiem - tak w wieku średnim wyglądają upragnione "ciche szare myszki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OldFuckinPyroRex: Chłopie a co do tego mają jakiekolwiek tytuły? Plecie bzdury za każdym razem jak ją widzę w telewizji czy słucham w radiu. No ale stawiam że jesteś fanem nowtwórczej więc się nie dogadamy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OldFuckinPyroRex: > Rozważ opcję, że nie plecie bzdury, tylko nie rozumiesz o co biega.

Po tym zdaniu nie wypada mi zrobić nic innego niż zakończyć rozmowę, no ale...
Czy dla Was każdy kto nie popiera waszych pomysłów i ma inne poglądy to od razu nie rozumie?

Ochłoń trochę. Z nich tacy kapitaliści jak i
  • Odpowiedz
@OldFuckinPyroRex: Aha, czyli mam rozumieć że inne poglądy niż poglądy neuropków to debilizm i kto tak uważa to idiota? Spoko, logika.

Sorry, ale widzę że jesteś zaślepiony nowotwórcza i ta rozmowa nie ma po prostu sensu, zaakceptuj to że ludzie mają we większości ludzie mają inne poglądy niż Wy.
  • Odpowiedz