Aktywne Wpisy
Ryneczek +1708
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +50
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
depuis quelques semaines un problème de déconnexion sans perte de synchronisation touche des clients raccordés sur les ipmsans xxxxx et depuis hier le problème est devenu un problème d'accés sachant que lorsqu'un client est basculé sur un autre équipement l'accés devient stable
depuis quelques semaines un problème de déconnexion sans perte de synchronisation touche des clients raccordés sur les ipmsans xxxxx et depuis hier le problème est devenu un problème d'accés sachant que lorsqu'un client est basculé sur un autre équipement l'accés devient stable
"przez kilka tygodni problem z połączeniem bez utraty synchronizacji kluczowych klientów podłączonych ipmsans xxxxx od wczoraj i problem z dostępem stał się problemem wiedząc, kiedy klient jest przełączany do innego urządzenia, z którym Dostęp jest stabilny"
;)
A poważniej - dla mnie tekst też jest nie do końca zrozumiały. Nie odbiega jednak poziomem zrozumiałości od innych tego typu zgłoszeń, to są zwykle teksty pisane w nerwach, przez lokalnego inżyniera, który
@reflex1: Oj, Google Translate się wyrabia, nie zdziwiłbym się gdyby wiedział i uzgodnił.